Dlaczego własnie Ty?Brak mi słow ....Byłes dobrym przyjacielem,dlaczego nikt nie podejrzewal co Cie gnębi:(na zawsze pozostaniesz w pamięći..
Nie znałam, ale szkoda chłopaka.. Przykre to i współczuje rodzinie. Myślę, że nie powinniśmy tutaj ciągnąć tego tematu ponieważ rodzina pewnie sobie tego nie życzy.
chłopie nie mogłeś się podlączyć do tego samego wątku???!! ten sam tytuł!!! tylko zakładasz nowy wątek!!! co kogo to obchodzi że się powiesił czy inaczej zakończył życie! na pewno wiem tyle że to nie jest temat na fora!!!
po cholerę zakładasz kolejny wątek na ten sam temat? nie masz gdzie wylewać żalu? to idź na pogrzeb a potem na cmentarz
Ludzie to lenie. Po co ma szukać 1-2 strony wstecz jak może od razu nowy wątek założyć.
no i co że otworzył nowy wątek? to jest powód by pisać "chłopie nie mogłeś się podlączyć do tego samego wątku???" czy "po cholerę zakładasz kolejny wątek" po taką cholerę że wielu znajomych Marcina nie może sobie z tym poradzić, a wam co do tego? Czytajcie inne wątki i piszcie o innych sprawach, wolny kraj, każdy może sobie założyć nowy wątek, nawet i o tym samym.