Co sądzicie o zarobkach 4,50 za godzine ?
po pierwsze nie w galerii tylko w jakims danym butiku :) nie pisz o całej galerii bo w kazdym butiku zarobki są rożne, ja nie narzekam... ale za 4,5 to śmiech na sali.
Ktoś kto proponuje takie stawki powinien być ścigany przez prokuraturę.
To jawne ,bezczelne złodziejstwo .
No więcej galeri i marketów i zarobki będą wyższe... Daliście z siebie zrobić niewolników i tyle...
Z tego co wiem to 90% ludzi tyla ma 4,5 zł ale nikt nie chcę się przyznać
Oczekuja od pracownika nie widomo czego niech zaplaca dobrze to i czlowiek sie bedzie staral. Ciekawe czy pracodawca by za tyle przyszedl do pracy
Jakiś czas temu pewien specjalista od czegoś tam- nie pamiętam, wypowiadał się, że ludzie chcący chociaż 1600 zł miesięcznie mają zbyt wygórowane oczekiwania. Ciekawa jestem ile ten właśnie specjalista sam zarabia. Bo na pewno grubo ponad 1600 zł.
ale poco pracujecie za takie kwoty nie bedzie chetnych to bedzie musial podniesc proste a tak ajk sie godzicie to pracujcie o ile to jest praca a nie godznie sie na r....
w Netii jest 3,55 za h więc ........
od 0-9 umów a jak sprzedażwięcej - a da się, to masz trochę inną stawkę, prawda?
No ale chyba ktoś się zgadza na taką stawkę ? Gdyby nie było chętnych do pracy za takie pieniądze to nie byłoby takich zarobków.
ale jak ma nie byc chetnych jak taka bida i bezrobocie w ostrowcu :(
Galeria to super ratunek dla miasta i jego największa atrakcja. Centrum rozrywkowo - handlowe. Olać - nie chodzić, jak ja. Proste.