Hej wszystkim , chciałam się zapytać jakie tel macie smartfon i co polecacie do 700 zł. Proszę o szczere odp.
Mi podeszły tel SONY, Mialem MOTOROLE, NOKIE, SAMSUNGA, SAGEM. Jednak kiedyś przypasowaly mi tel SONY, a teraz smartfon SONY. Różnica we wcześniejszych modelach między SAMSUNG a SONY była też taka że SAMSUNG miał cieplejsze, ładniejsze kolory ale śliska obudowę, stale mi się zsuwał , wypadał z ręki. SONY ma powłokę, lepiej się trzyma mojej ręki :-) Miłej niedzieli Madziu.
Ja polecam Samsung Galaxy S3 Neo. Można nowego kupić na allegro.
Polecam Samsunga A5, recenzje znajdziesz na YouTube.
a ja polecam iphone reszta to zabawki dla malych dzieci
To właśnie iphone jest zabawką dla niewymagających.
i ja również szczerze polecam samsunga galaxy s3 neo, miałam już kilka telefonów i nigdy z żadnego nie byłam zadowolona aż tak bardzo jak z tego właśnie modelu :)
Ja potrzebuje 5 cal . Lte oraz wiele Wi-Fi i dobra baterie.
Żaden smartfon w którym korzystasz z gęsto z aplikacji, wifi, itp.. nie ma mocnej baterii..ŻADEN. Bateria będzie wtedy trzymała góra 1 dzień.
Samsung J5, Xiaomi Redmi Note 2, 3, , Huawei P8lite
Potwierdzam - sam mam xiaomi i śmiem twierdzić, że jest to najlepszy telefon jaki miałem.
Samsung a5 ma 5 cali, lte, wifi i w miarę baterię.
xiaom polecam, sam używam redmi, inne godne polecenia meizu czy umi rome .
Samsung A5 2016 boski . Wyświetlacz ponad 5 cali.
Xiaomi redmi note 2 ,posiadam taki tel i nie żałuję . Bateria 3000,lte ,5,5 cala ,dual sim wyświetlacz 401ppi =super, polecam. Kupiony w Polsce Android 5.02.
Bądź xiaomi redmi 3. Metalowa obudowa 5cali polecsm