a jaki koszt wynajmu bo to mi najbardziej potrzebne
Tego niestety nie wiem. Musisz zadzwonić i zapytać.
a masz moze numer bo na necie znajsc ich nie moge
Witam wszystkich! Wesele mam zaplanowane na czerwiec 2015 roku a juz po mału zaczynam myśleć o pewnych sprawach a konkretnie chodzi mi o ubieranie kościołów jaka kwiaciarnia z Ostrowca jest według was sprawdzona?? Macie taka??
130 zł to jest rozsądna cena.
Jesli szukasz fajnego lokalu, to polecam Magnolię w Tarłowie. Strasznie dobrze dają tam zjeść. A i sala bardzo ładna, wokół budynku ogródek, dalej las. Niestety cen nie znam, bo weselicho nie moje tylko kolegi tam było, więc szczegółów żadnych nie znam.
Witam :) Ja na kapelę polecam zespół KOMFORT ! nie biorą dużo, nie piją w pracy, a bawią ludzi niesamowicie! Fotograf- mało znana w Ostrowcu pani fotograf ze Starachowic- Katarzyna Kalista. jest jej strona na internecie wystarczy wpisać jej nazwisko. :) a co do sali.. Kameleon w Jacentowie! Może są i osobne sale ( taneczna z jadalnią ) ale na obsługę i kuchnię nie można narzekać! z Ostrowieckich lokali wszystko tylko nie Magnolia. Byłam na weselu u znajomych i jeść się nie dało, a obsługa ma wszystko gdzieś, jedynie właścicielka dobre wrażenie robi. Obsługa porażka.