A jaki tort proponujecie? Ja myślałam o babeczkowym ale narzeczony trochę się waha.
co do kaset VHS, koszt przegrania na płytę DVD (z opakowaniem już "Pamiątka ślubu") to 20 zł za 1h.
Przeważnie ślub+wesele trwa coś ok.3h.
Więc 60 zł trzeba dać za przegranie...
moim zdaniem spoko xD
Ja torta i ciasta zamawiam u skalskiego, nie chcemy lokalu
samemu mozna przegrać przez kartę telewizyjną
oNa , 20 zł to kosztuje przegranie całej kasety :) Sprzed 10 lat te ceny wytrzasnęłaś??? Czy sama dałaś się w balona zrobić?
Kosztuje, ale 35 zł, i przegranie 1h godziny nagrania, a nie całej kasety. Chyba że chcesz mieć sieczkę ciągiem marnej jakości bez podziału na epizody i menu na płycie.
A Wy w jakich lokalach macie wesela?
Ja robię na działkach, do tego oczywiście osobna obsługa. Wyjdzie taniej jakieś 5k zł ;)
My robimy wesele w 2015 i juz sale zajelismy w Novum
A jak wygląda cena wynajmu sali na działkach?
a my robimy slub i wesele w sierpniu i impreze tylko dla najblizszych bedzie okolo35 osob wyprawiamy pod namiotem
Szukałam, bo już znalazłam, kamerzystę na wesele w 2015 roku i fotografa też. Może to dziwne, ale zauważyłam, że żaden kamerzysta u których byłam a odwiedziłam ich z mamą pięciu, nie był zarośnięty :) Za to u czterech fotografów z jakimi się spotykaliśmy to każdy z nich każdy jeden nosi zarost mniejszy albo większy. :) Kończę psychologię właśnie i to mnie zaciekawiło. Zespół muzyczny ogolony bez grama zarostu. :)
Czy 130zł od osoby to jest dobra cena na okolice Ostrowieckie za wesele na sali ?
a moze orientuje sie ktos ile kosztuje wynajecie bryczki i konia ? i czy na rosochach juz jest organistra?
Jesli chodzi o taka "karete" to pisalam do kilku osób,które oferują taka przyjemność to koszt mniej więcej 2000-3000
Jak zespół ogolony to kiepsko grają, weź np taki ZZ TOP, Ci to dopiero mieli zarost, a jak to się przekładało na ich granie... Poezja ;)
jaki jest koszt wynajmu sali na dzialkach czy sama sala czy sa tam juz stoly i lawki ?