Zgadzam się. Miałam z nimi dwoma do czynienia. Pan Robert fajny komunikatywny facet z całkiem dobrym stylem pracy a pan Arek przesympatyczny bardzo taki ciepły w obyciu w rozmowie i charakterze człowiek do tego kreatywny. Widziałam jeszcze w pracy pana z fotoled. Przystojny. :)
a jaki jest koszt tego didżeja Daro z tarnobrzega
Hej ja zdecydowałam sie na dj i wodzireja czyli 2 osoby , niestety nie znalazłam fajnych w naszej okolicy i zastanawiam się nad Dj Bartii ze śląska lub wodzirej eventshow z warszawy - ten drugi nawet przyjedzie tu do nas do ostrowca by zaprezentwac swoja oferte wiec jak ktos jest zainteresowany mozemy zrobis spotkanie grupowe :):) Co do Dj Bartii również wydaje mi się całkiem fajny - niestety mozliwosc spotkania tylko na śląsku (ale może jak by było zainteresowane więcej osób ??? )
Co do Kamerzysty - słyszałam o Gierczaku podobno dobry ale do standardowego filmu z wesela a ja chciałabym klip z koscioła do10 min (bo i tak nikt całej mszy pozniej nie oglada ) i klip z wesela ok godzinny. Znacie kogoś kto fajnie to złoży ???
Troche wyżej ktoś sie pytał o sukienke. Bardzo fajne i w dobrej cenie sa w sklepie na Reja. Ja tam kupowałam z komisu rok temu. sukienka śliczna i jak nowa :)
w jakim lokalu impreza będzie?
jaka sale wybrałaś?
do Vanessa, rozumiem, że Ty chcesz ściągnąć dj-a taki świat drogi? )co pewnie też liczy się z kosztami przenocowania i dojazdu, ale pomijając już to) ściągać sobie dj-a ze Śląska? radzę to przemyśleć jeszcze raz, bo tam są zupełnie inne klimaty, inny sposób myślenia ludzi, to jest strona zachodnia, to już lepiej jakiegoś dj-a z gór sobie ściągnij, przynajmniej będziesz miała nasze melodyjne klimaty, no ale powodzenia, trzeba też mieć nadzieję, że nie mówi tamtą gwarą, bo goście nawet nie zrozumieją, że już oczepiny
Dj Daro z Tarnobrzega to najbardziej przereklamowany dj w Tarnobrzegu. Ma dwa światełka i tylko puszcza muze. Nic od siebie. Nie polecam. Byłam ostatnio na weselu gdzie grał i goście się nudzili.
Chciałam odpowiedzieć na post wyłączony z wyświetlania odnośnie pana Skiby. Zdjęcia fakt fajne ale jako człowiek jest dość upierdliwy a nie daj boże jak coś nie po jego myśli. Pomysły ma powtarzalne i jest dość drogi.Jako fotograf profesjonalista z duża kulturą osobistą ale nie można się z nim za bardzo spoufalać
gdzie tam jeszcze do 2014 r. ? jest jeszcze bardzo dużo czasu
na 2014 to już dawno rezerwacje są porobione po salach i zespołach
To dlaczego ogłaszają się i sale i zespoły? Spokojnie w ciągu dwóch miesięcy można zorganizować super weselisko. Wcale nie trzeba się spieszyć, te czasy już minęły ;)
DJ ZETO świetnie bawił wesele, w REDZIE ,-same superlatywy.
my mamy mieć ślub we wrześniu i jeszcze za niczym się nie rozglądaliśmy, po co tak wcześnie? nie zdąży się w pół roku załatwić wszystkiego?
Sale na wrzesień przyszłego roku? Chyba stodołę albo jak ktoś się rozmyśli i się zwolni termin
sale trzeba na 2 lata zamówić tak to jest i z grajkami też trzeba na 2 lata. Większy wybór a nie co zostanie.
Czasami lepsze jest "to co zostanie" bo to co przereklamowane jest już zajęte. Nie ma na to reguły. Niektórzy organizację wesela rozpoczynają dwa lata wcześniej, inni tylko trzy miesiące. W obydwu przypadkach impreza może być tak samo udana. Wiem coś o tym ;)