Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ślub i wesele - koszt w Ostrowcu

Ilość postów: 8 | Odsłon: 1324 | Najnowszy post
  • Ślub i wesele - koszt w Ostrowcu

Witam wszystkich forumowiczów mam pytanie jaki jest mniej więcej koszt ślubu chodzi o organiste ubranie Kościola i Księdzu i jaki koszt wesela mam około 70 osób mieć. Aczkolwiek jeszcze nie jest ustalony termin

Gość_Ania
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Ślub i wesele - koszt w Ostrowcu

Hej. My na jednodniowe wesele dla 100 osob wydalismy 18tys. Organista 300zl, Pani Koscielna chyba 250 ale nie pamietam dokladnie a dla Ksiedza co łaska. Dodam ze mielismy w Kosciele na Ogrodach. Pani Koscielna slicznie przystroila Kosciol a Pan organista zaspiewal piesni ktore razem ustalilismy. Rodzina byla bardzo wzruszona bo Ksiadz pieknie poprowadzil Msze Św.

Gość_Ewa
      Zgłoś
      Odpowiedz

My na 100 osob w tym roku zaplacilismy 37tys. I nie bralismy rzeczy jedynie z górnej polki. Dla sióstr zakonnych 250 zł i dla Księdza 500zl, przystrojenie mielismy z kwiaciarni koszt okolo 400zl.

Gość_Lola
        Zgłoś
        Odpowiedz

Sporo biorą jak za Ślub. Praktycznie to samo co za pogrzeb.Organista 300zł. A niewiecie może czy jest gdzieś wolne miejsce dla organisty w Ostrowcu lub okolicy?

Gość_jaś
          Zgłoś
          Odpowiedz

a ile wcześniej termin ustalaliście ? Pozdrawiam

Gość_gosia
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wiesz że czym później tym tym gorzej z terminem, godziną i może być też i drożej. Jeśli organizujesz jeszcze wesele to pamiętaj źe musisz zgrać termin: wolna sala i wolny termin w kościele+ zespółmuzyczny. Więc nie czekaj tylko możliwie wcześnie zacznij organizację.

Gość_jaś
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak tak wiem że najpierw sale wiem wiem ;) nie mam kogo dopytać dlatego pytam na forum

Gość_gosia
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Ślub i wesele - koszt w Ostrowcu

pół roku

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -