byłam tam kied o 1 biokyś u znajomej coś strasznego ubikacja na korytarzu syf kiła i mogiła jak podieżdzałam taxi zatrzymałam się dalej o 1 blok bo obciach sama żulernia już jak się wchodzi na klatkę wali winiuram
Pani C. jest tam szczegolnie znana.Wedlug mojej oceny jest na to przyzwolenie bo nie wierze ze nie mozna poradzic sobie z ta patologia.Zrobic trzeba konkretne odszczurzanie patologii i po sprawie.Tylko niech wszyscy reaguja a nie boja sie wlasnego cienia
ZAŁOŻYCIELKA WĄTKU NIECH NAUCZY SIĘ NAJPIERW PISAĆ ,NIGDY NIE WIADOMO CO CIEBIE SPOTKA W ŻYCIU WIĘC NIE OBCZERNIAJ NIKOGO NA FORUM WYPISUJĄC TAKIE BZDURY .LUDZKA PODŁOŚĆ NIE ZNA GRANIC
ja mieszkam w tej szesnastce i nie przypominam sobie żeby ostatnimi czasu był tu jakiś slams czy smród blok jak blok tu też ludzie mieszkają którzy są normalni i żyją normalnie więc nie widzę sensu porównywać wszystkich mieszkańców do kogoś kto pije najpierw zastanów się co piszesz a pózniej pisz bo to blok jak każdy inny a warunki są jakie są ale nam może tu dobrze a jak ci blok nie pasuje i się wstydzisz gdzie mieszka twoja koleżanka to się z nią nie kumpluj a nie oceniaj ludzi po okładce