byłam tam kied o 1 biokyś u znajomej coś strasznego ubikacja na korytarzu syf kiła i mogiła jak podieżdzałam taxi zatrzymałam się dalej o 1 blok bo obciach sama żulernia już jak się wchodzi na klatkę wali winiuram
to ładna z ciebie hipokrytka, jedziesz do meliny a wstydzisz sie tam zatrzymać taksówką? skoro koleznaka tam mieszka to nieżła z niej menda musi być.
Ale w jakim celu założyłaś ten wątek??, wiedziałaś gdzie jedziesz skoro kazałaś zatrzymać się o blok wcześniej, z ciebie też musi być niezłe ziółko , skoro wiesz że to slams, a jedziesz tam w odwiedziny , a później obgadujesz na forum.
Nie Osadowa to nie Częstocice.Osadowa znajduje się w Cukrowni.
Cukrownia , Osada, Osadowa , Częstocice to ten sam teren. Wiem bo mam tam rodzinę.
Ludzi z marginesu nigdzie nie brakuje czy to Osadowa czy inny rejon oni są wszedzie.
ja mieszkam w tej szesnastce i nie przypominam sobie żeby ostatnimi czasu był tu jakiś slams czy smród blok jak blok tu też ludzie mieszkają którzy są normalni i żyją normalnie więc nie widzę sensu porównywać wszystkich mieszkańców do kogoś kto pije najpierw zastanów się co piszesz a pózniej pisz bo to blok jak każdy inny a warunki są jakie są ale nam może tu dobrze a jak ci blok nie pasuje i się wstydzisz gdzie mieszka twoja koleżanka to się z nią nie kumpluj a nie oceniaj ludzi po okładce
a i żuli tu nie ma w 16 ani wina też nie poczujesz najpierw pomyśl pózniej pisz