Jak to jest ze spalaniem i prędkością? Interesuje mnie skuter 49 cm3 tak do 3 tys. Co polecacie?
jesli chesz male spalanie i v max do 60 przy spalani do 4l to polecam serie, ale jesli Cie kreci cos szybszego czyli v max 140 i spalaniu w granicach 10-12l to polecam cos przerobionego np aerox na czesciach dobrych firm(malossi, polini, hebo). Ale do tej kwoty kupisz nowego chinczyka lub uzywanego dobrej firmy
Kolego nie skuter bo po 1 jakosć wykonania tragiczna wszystko z plastiku, po 2 chodzi jak odkurzacz, po 3 to nie ma biegów jak w normalnym motorze, po 4 wygląda się jak idiota. Z czystym sumieniem polecam Ci ROUTER WS50, motor przepiękny, pali tyle samo co skuter czyli 2-2,5L, dźwięk baaardzo fajny jak na 50cm, takim czymś nie wstyd jechać przez miasto. po odblokowaniu leci 80-90km możesz taki zobaczyć w tesco stoi tam za 2699 i już raczej nie stanieje chociaż na początku sezonu kosztował 3499 i to była nawet atrakcyjna cena.
Za 2699 to możesz kupić jakieś chińskie badziewie na jeden sezon a nie motocykl (tesco śmiech),najtajniejszy skuterek Honda VISION kosztuje około 8 tys więc sam sobie odpowiedz Jak już się zdecydowałeś kup coś firmowego np. KYMCO w miarę tanie, pali około 2-2,5 litra V-max 70 km/h
Miałem chińszczyznę z marketu porażka 4.5 tys km i rozpadło się łącznie z pękniętą ramą polecam lekturę na forach internetowych o tym badziewiu
mój romet ogar 900 2009r pali 2,5 l/100km v max na prostej 75km/h
A jam zamiar zakupić benzer indiana 4-suw nowy,warto?,ma ktoś doświadczenia z tym modelem?
za 3000 tys.to kupisz samochód i bedziesz kilka lat jezdził,oczywiście (jeżeli masz troche pojęcia i niekupisz trupa)a nie jakies skutery i inne badziewie,8 tys, za motor to trzeba byc potrąconym albo miec nierówno pod sufitem
a może ktoś niema prawka albo brak miejsca na trzymanie auta i woli skuter zastanów się zanim coś napiszesz
za 3000 tyś to można kupić limuzynę z szoferem albo helikopter z pilotem :) ps piszemy 3 mln a nie 3000 tyś. Za resztę jeszcze na inne szaleństwa zostanie.
można tylko trzeba umieć szukać i miec troche pojęcia jak niemasz musisz słono płacić i cały czas wkładać na takich jak ty zarabiaja serwisy i warsztaty:)
Przestańcie pisać takie bzdury, byłem serwisantem tych skuterów w jednej z hurtowni. Skutery przychodzą bezpośrednio z Chin w kartonach i ramie z szajs kątowników wystarczy przykręcić przednie koło, kierownicę i podpórkę, zalać sucho ładowany akumulator, wlać paliwo, odpowietrzyć układ paliwowy i odpalić. Piszą że wystarczy zdjąć blokadę by osiągi były większe. Mechanicy gwarancyjni lub sprzedawcy wciskają ciemnotę o blokadach, nie spotkałem żadnej blokady w skuterach od 2008 roku, były blokady w skuterach używanych sprowadzanych z zachodu, a wystarczy odłączyć przewód od modułu, a który wychodzi z pokrywy wariatora. Przestańcie ciemnotę wciskać o tych chińskich złomach.
Chociaż jedna sensowna wypowiedź popieram