SKRADZIONO wczoraj telefon NOKIA LUMIA 900 czarna w pokrowcu zielonym pod sklepem biedronka na ul. Grabowieckiej z samochodu Mercedes Vito kolor biały o godz.12:30 i dodatkowo skradziono 1 kg wątróbki w samochodzie niestety nie zadziałał centralny i się nie zamknął.. a co najlepsze telefon do tej pory jest włączony i nikt nie odbiera ani nic. Podejrzewam że to jakiś Menel jeśli ktoś cos widział słyszał NAGRODA. Telefon zgłoszony na policje.
Przeciez te nowe telefony da sie teraz nzmierzyć bez problemu, sama mialam lumie o gdyby byla skradziona to i sama bym mogła ja zlokalizować. Tylko ,ze znając zycie beda Ci go szukac wieki ;)
pewnie ci gdzieś wypadła i lezy
Może leży wyciszona pod fotelem a wątróbke zjadły bezpańskie koty...
Dzwonki byly wlaczone i do teraz jeszcze idzie sygnal szukalem wszedzie i niema niestety telefonu.. Telefon na policji wyceniony na 300zl to jest tylko wykroczenie takze raczej moja sprawa niebede sie zajmowac. Telefonu nieda sie namierzyc przez windowsphone to jest totalna sciema w tych Lumiach.
Przed sklepem jest monitoring poproś o przeanalizowanie nagrania, przeciez do kradziezy doszło na ich terenie.
szkoda watrobki
Bo najpierw trzeba to zaakceptować w ustawieniach telefonu i telefon musi mieć dostęp do internetu. Telefon jak telefon ale tej wątróbki to szkoda ;)
To lipa ja w sowim samsungu mam anti-thiefa to sam sobie przez internet mogę go zlokalizować z dokładnością do 50m albo zadzwonić włączyć mp3 czy inne takie bajery. Obawiam się że możesz zapomnieć już o telefonie skoro włączony a nikt nie odbiera.
Przejdź do http://www.windowsphone.com/.
Zaloguj się za pomocą tego samego identyfikatora Windows Live ID, z którego korzystasz w telefonie.
Wybierz znajdź mój telefon.
Niema monitoringu na parkingu przed sklepem.. mam druga lumie 800 wlaczona lokalizacja internet zalogowany na windowsphone i niechce namierzyc to jakos nie bardzo ta aplikacja..
Skad wniosek ze centralny niezadzialal a nie wlascicielka podniecona zakupami w biedrze zapomniala zamknac fury
Kij z telefonem ale co z wątróbką?
najbardziej szkoda tej wątróbki...