Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Skok w bok

Ilość postów: 20 | Odsłon: 3059 | Najnowszy post
  • Skok w bok

Żonaci męzczyźni. Macie ochotę na skok w bok:) ? Tyle pieknych kobiet wokół.

Gość_DonJ
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Skok w bok

A czego ci brak w Twoim związku..Twją żona brzydka się zrobiła.?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ile masz lat że zapytam.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Skok w bok

DonJ uważaj żeby na sztachetę się nie nadziać.

bystry
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Nie, nie mamy. Moja żona też jest piękna i nie potrzebuję dowartościowywać się innymi, obcymi.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jestem rozwodnikiem,moja była zrobiła skok w bok,ja nie,i teraz też nie mnie nie ciągnie,zaufałem,zawiodłem się,wybaczyłem jej,głupio mi było spojrzeć jej w oczy choć to nie ja zawiniłem,trudno się mówi i żyje się dalej,albo chłop ma jaja albo nie.

Gość_42 latek
        Zgłoś
        Odpowiedz

no to ty jaj nie masz jak wybaczyłeś i żyjesz z nia dalej i udajesz że nic sie nie stało. Dla mnie taki ktoś jest bezwartościowy , bo trzyma sie kurczowo partnera/ki , która/y go oszukuje kłamie , a on na to wszystko godzi sie żeby tylko sam nie zostać , bo nie potrafi sobie w życiu sam poradzić. Takie ludziki dla mnie żałosne są

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czytaj dokładnie,to co napisałem,jestem rozwodnikiem z tego powodu,mam z nią syna 13 letniego,dla byłej mam szacun a syna kocham,i nie twierdź iż jestem bezwartościowy,a jaja mam

Gość_42 latek
            Zgłoś
            Odpowiedz

Stary gdzie ty masz jaja? Wybaczyłeś, masz szacunek, głupio Ci spojrzeć jej w oczy, choć nie Twoja wina i twierdzisz, że masz jaja? Sorry ale chyba wielkanocne na stole raz do roku. Jakbyś miał jaja to byś olał ją totalnie, bo miałbyś świadomość, że jest bezwartościowa dla Ciebie, skoro Cię zdradziła - w oczy mógłbyś patrzeć jej triumfalnie, że zostawiłeś ją za jej grzeszki i jest Ci z tym dobrze. Więc zgadzam się z gościem z 10:53 - jaj nie masz.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Kochaniutki przyznajesz się ze w pewnym momencie zawiodłeś .

limonkowanimfa
              Zgłoś
              Odpowiedz

Zawiódł bo zrobiła mu rogi i się z nią rozwiódł ? Ciało puszczone puszcza się cały czas .

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

każdemu komu chodzą po głowie kosmate myśli polecam obejrzeć film zakazane pragnienia gość 11.19 trafił w temat idealnie,polecam

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

skok w bok to tylko przed nadjeżdząjącą ciężarówką, przed kałużą itp. zalecam.

Gość_samuraj
          Zgłoś
          Odpowiedz

Co prawda nie jestem mężczyzną...ale temat dotyczy obu płci,prawda?

Tak,będąc w związku myślałam raz jeden nad tym. Kusiło,chodziło za mną ale kiedy pomyślałam ile mam do stracenia przechodziło mi od ręki;) Mój juz eks partner nie zdążył pomysleć zanim zrobił ale to szczegół juz dziś mało istotny ;)

Gość_Ishtar
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

ja tego nie rozumiem, po co oszukiwać drugą osobę, jeżeli nie jestem stworzony do życia w związku to się nie wiążę, jeśli lubię dziś z tą jutro z tamtą to lepiej być wolnym człowiekiem, żyć sobie bez zobowiązań i nikogo nie ranić, wtedy można sobie sypiać z kim popadnie i luz

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę