Sklepik aż razi tym chińskim plastikiem. Na serwetka natomiast wielkie oszczędności-wycięte kawałki z papieru śniadaniowego tak dla oka. W sklepiku szkolnym to powinny być jakieś potrzebne art. szkolne a nie chiński bubel.
To wina dyrekcji ze na to pozwalają jak byla Pani S.dyrektorka to było inaczej w tej szkole ,lepiej pod każdym względem jak widać nie każdy nadaje się na funkcję dyrektora szkoły
Badziewne pół kajzerki polanej ketchupem i to za nie małe pieniążki oto sklepik w psp 1
Sklepik jest ok. Dzieci bardzo lubią te bułeczki, hot-dogi. Pani przemiła. Nie przesadzajcie. Dyrekcja jest w porządku.
A ja jestem zakonnica dziewica A moje dziecko ma 12 lat :-))
Zamiast krytykować dyrekcję idź i powiedz w oczy co ci się nie podoba, a nie krytykujesz na forum mamusiu. Skoro tak bardzo znasz się na zarządzaniu szkołą trzeba było startować, od razu szkoła zyskałaby wspaniałego managera.
Dobra szkoła która zarządza dobry dyrektor nie potrzebuje managera 20:06
Proszę nie krytykować nasza Dyrekcję, wypraszamy sobie takiego zachowania wobec naszej szkoły i wszystkich pracowników!!!
Nie naszą tylko naszej i nie wypraszamy sobie takiego zachowania tylko wypraszamy sobie takie zachowanie. Tragedia.
Do 22:44 dokładnie zwróciłam uwagę na te błędy Haha ciekawe która mądra Pani to pisała ,mam nadzieję ze żadna z tych ,które uczą moje dziecko w tej szkole makabra wstyd i jeszcze raz wstyd co za nieuk tu się udziela??
A ja myślę że to nie nauczycielka. Panie same są niezadowolone - dzieci kupują takie bzdury a później bawią się na lekcjach zamiast skupić się na nauce. Był czas że Dyrekcja stała przy sklepiku i pilnował dzieci żeby z dzwonkiem wracał na lekcje.
Niezadowolenie z takiej sytuacji należy zgłosić radzie rodziców . Pewnie większość będzie za tym , aby w sklepiku szkolnym dzieci mogły zakupić zdrowe produkty za rozsądną cenę .