Potrzebne były jakieś ksero dowodów rodziców,ksero aktu urodzenia dziecka?Z ZUS zaświadczenia?Czy tylko skarbowy o dochodach?
Czy zaświadczenie o dochodach ze skarbowego małżonkowie mają mieć oddzielne?bo ja mamna zaświadczeniu łącznie dochód mój i żony.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019401,title,Program-500-plus-Policja-ostrzega-przed-oszustami-Falszywe-strony-wyludzaly-dane-i-pieniadze,wid,18245372,wiadomosc.html
Paradoks roku- wyborca PO skladajacy wniosek do Pisowskiego prgramu 500+
To nie jest program PiS. To jest program Polaków.
Polacy tak chcieli.
Tak głosi Pani Premier, więc chyba wie, kto tego chciał.
O ile pamiętam to PO chciało na każde dziecko a PiS tylko na drugie i kolejne.
PO chciało na każde dziecko? No dowcip roku gościu 08:36. Mieli na to całe osiem lat, gdyby chcieli to by dali ;)
8.56 to czemu PO nie wdrozyło tej ustawy kiedy było przy władzy???
do gosc 14.03 czy byly potrzebne jeszcze jakies papiery?czy tak jak bylo mowione nic oprocz wniosku.dodam ze pobieram juz rodzinne na 1 dziecko
Ok, a poza bankiem gdzie można składać wnioski jeśli chodzi na dwoje dzieci. Mam dwójkę ale rodzinnego nigdy nie brałam, jednak 800zł nie przekraczamy i składam na dwójkę. Gdzie?
do osoby z godz 11.37 i 12.12 są miejsca takie jak np szkoła gdzie można składać wnioski 10-18 więc i dużo osób pracujących będzie mogło złożyć wnioski a to że ktoś jest bezrobotny to nie zawsze z własnego wyboru źle ci w pracy to się zwolnij i idź do mopsu
Dziewczyny, co potrzebne przy staraniu się o pieniądze na 1 dziecko? Zaświadczenie z pracy o dochodach jest potrzebne? Czy sam pit z 2014 roku?
Zaświadczenie z US o dochodach za 2014 rok
żadnych zaświadczeń!same oświadczenia wypełnione te co są we wniosku!kto wam takie głupoty gada!mops sam sobie sprawdza zarobki!
To ciekawe bo właśnie w Mopsie kazali przynieść mi zaświadczenia ze skarbowego i ZUS'u.
Jeśli pobiera się rodzinne,to tylko składa się sam wniosek,bez żadnych innych zaświadczeń.
niczego nie sprawdza sam bo nic nie działa. idź i sie zapytaj a nie siedź tylko przed tv
Trzeba te wszystkie dokumenty niestety dostarczyć. Składałam i dawałam te zaświadczenia więc wiem.