WITAM CZY BYL KTOS JUZ SKLADAC WNIOSEK NA 500+JAK KOLEIKI?
Byłem po godz.10 sprawnie, szybko i bez problemów.
Ja byłam o godz. 8.00, przede mną były trzy osoby. natomiast z minuty na minutę schodziło się coraz więcej osób. Nie wiem jak jest teraz ale jak wychodziłam to zaczynał robić się tłok.
A w jakich godzinach można składać wnioski?
No tak bezrobotne Karinki były już od rana skladać wnioski na swoich Brajanków. Normalni ludzie o tej porze pracują, no ale to było pewne że teraz nieroby będą brały kasę i smiały się uczciwie pracującym w twarz
porzuć wiec pracę i zostań nierobem będziesz miał miliony
"No tak bezrobotne Karinki były już od rana składać wnioski na swoich Brajanków." Dowcipnie gościu z 11:37 i na tym trzeba było poprzestać, bo są też kobiety przebywające na macierzyńskich lub też wychowujące swoje dzieci i zajmujące się gospodarstwem domowym, gdzie mąż zarabia. To są też normalni ludzie, nie muszą to być "nieroby". Zawsze możesz tej rozkoszy bycia nierobem skosztować na własnej skórze. Miłej pracy.
Są też te, które w tym tygodniu pracują na II zmianę.
skoro normalny człowieku jesteś w pracy,to ile ci płacą za siedzenie na forum? O tej godz co piszesz raczej przerw nigdzie nie ma ;)
Byłam w Leśnych Kątach i było mało osób , już załatwiłam
Na którym piętrze się składa wnioski? 5 ?
To 500 plus, to żart na Prima Aprilis.
Świetne poczucie humoru ma Pani Premier.
w mopsie na którym pietrze sie sklada?
Ja składałam w sekretariacie szkoły, odprowadzając dziecko ( na drugie dziecko). Żadnej kolejki, sprawnie szybko.
Powiedzcie jak składanie duzo ludzi czy mozna bezproblemowo sprawe załatwic??
w mopsie na 5 piętrze się składa tam gdzie zasiłki rodzinne