Mam wiedzę na temat pracy policjantów np.z drogówki bo tylko tych widzę oraz na targu natomiast reszta grzeje się w zimie w wygodnych samochodach a w lecie chłodzi się i rekreacyjnie spędzają czas na służbie -ot i cała prawda .
9:00 aż żal czytać to co piszesz dam sobie reke uciąć że pi pierwszym dniu służby zmienilbys zdanie o 180 stopni
Co Ty wiesz o trudnej pracy policjanta? Nic. Nie zabieraj więc głosu bo się tylko ośmieszasz. Nie jestem policjantem, nie mam w rodzinie policjanta ale szanuję ich i ich pracę. Gdy coś się dzieje to tacy jak Ty wyglądają zza firanki. To oni się dla nas narażają i jak na dzień dzisiejszy za marne grosze.
Ciekawe z jak
Te choroby to jakies udawane. Nagle przeziebienir atakuje tylko przedstawicieli jednego zawodu. Jakos zus nie dopatrzyl sie ze cos tu naciagane?
PSIA GRYPA nie wybiera:)
Każdy ma swój rozum. Najpierw prezydent zaprosił na marsz 11 Listopada, a później się wycofał, zresztą tak samo jak pis. Policjanci też nie chcą narażać się ochraniając maszerujących. Rządzący myślą, że wszystkich "kupią" rozdając pieniądze. A może jest coś na rzeczy?
No cóż wirus krąży, chorzy to niech odpoczywają. Za tydzień przejdzie.
Człowiek inteligentny domyśli się dlaczego tyłu ich choruje a głupi będzie psioczył.
No właśnie, dlatego ktoś napisał, że, za tydzień przejdzie.
Nie osmieszaj sie "madrali" z 05:16.Nie odprowadzaja skladek, ALE Emeryture dostaja.z budzetu panstwa, czyli z naszych podatkow, za chorobe tez placimy MY WSZYSCY. A jesli udaja chorobe, bo nie chca pracowac w Swoeto Niepodleglosci to jak nazywa sie takich ludzi ! ?
Pomijam fakt, ze jest to sluzba ..... obywatelom.
Jesteś tak inteligentny, że nie wiesz jak mają płacone policjanci
po pierwsze jak pisałem nie płacą zusu
po drugie jeżeli policjant choruje to choruje na przyszły miesiąc bo pensję ma płaconą z góry
po trzecie nie ma prawa nikt kontrolować na zwolnieniu.
I jeszcze jedno jak piszesz do mnie to pisz "inteligencie" pod moim wpisem.
Szkoda slow madralo. Peniadze pochodza od podatnika,
Oni też płacą podatki Gościu z 7:14.
Od kiedy to policjant podlega pod zus? od nich nie są odprowadzane żadne składki a emeryturę wylicza się z ostatniej pensji gdzie delikwent dostaje awans, premie i wszystko co się da wcisnąć bo schodzi z etatu dlatego mają wysokie emerytury.
A podlegają pod ZUS?
Nierozumny czlowieku ZUS nie placa, ale my na ich emeryture placimy jako podatnicy tak jest ze wszystkimi sluzbami mundurowymi. Nie jest to wyrzut. w. ich kierunku, ale chyba trzeba miec troche opamietania.
Rozumny się znalazł. A może najpierw sprawdź czego dotyczy odpowiedź. Nie chodziło o wyplatę ani za zwolnienia ani emerytur bo to jasne, że wypłacane są z budżetu. Chodziło o to, ze dlaczego to ZUS ma szukać nieprawidłowości w zwolnieniach skoro służby mundurowe nie podlegają pod ZUS. Rozumny człowieku. Najpierw czytaj ze zrozumieniem a potem pisz.