Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Skąd w Biedronce promocje? 20 czy 25 proc. taniej? Nie! Drożej.

Ilość postów: 6 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Skąd w Biedronce promocje? 20 czy 25 proc. taniej? Nie! Drożej.”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Skąd w Biedronce promocje? 20 czy 25 proc. taniej? Nie! Drożej.

dla mnie jest śmieszne to co robią ludzie ... biedronka obniżyła cenę na pasztety, konserwy i jakieś szynki, wyszło ogólnie o 20-30gr taniej :) a kretyni brali po całe kartony nooo qrwa plebs, plebs, plebs <szok> noo na 10 szt zaoszczędzili 2 zł :)) interes w c**j tak mogą tylko kupować prostacy z ostrowca

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 4 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów;
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań;
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
    • Odp.: Skąd w Biedronce promocje? 20 czy 25 proc. taniej? Nie! Drożej.

to nie tylko w biedronce ,obnizki w jednym ze sklepów obuwniczych -ludzi tyle ,ze cięzko między półkami przejsc -a poniewaz niedawno kupowałam buty dziecku widziałam róznice cen przed promocja i w trakcie o 10 na parze ,więc nawet z upustem to i tak sklep wychodzi na swoje ....

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • post jest odpowiedzią na post wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum lub post jest jednym z postów wątku, w którym post rozpoczynający jest wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum; ignoruj posty, które są wyraźnie sprzeczne z Zasadami Forum.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

SCZ myślałem, że jesteś mądrzejszy. Przepraszam się, zawiodłem się.

Promocje wszędzie wyglądają tak samo.

Konserwy kupiłem w Biedronce i w dupie mam to, że dałem zarobić Portugalczykowi, za polską konserwę.

Jestem do przodu ;-)

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.

tak jestem do przodu i przyczyniam się do upadku naszego kraju kupiłem polską konserwę wyprodukowaną w polsce ... producent sprzedał ją biedronce, zapłacił podatek ... biedronka sprzedała tobie podatku nie zapłaciła ...

co innego tu

producent sprzedał go do sklepu, zapłacił podatek, sklep sprzedał tobie zapłacił podatek = pieniądz został w kraju i dalej jest obracany co przyczynia się do wzrostu gospodarczego, a tak dalej będziecie marudzić, że bieda kryzys i nie ma gdzie pracować wniosek jeden jedźcie teraz do pracy do portugali

Zgodnie z Zasadami Forum każdy post będący odpowiedzią na post wyłączony z wyświetlania, jest także wyłączany z wyświetlania. Nie oznacza to, że post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Jeżeli jesteś autorem tego posta - prosimy, zwracaj uwagę, na jakie posty odpowiadasz i odpowiadaj na posty, które są zgodne z Zasadami Forum. Prosimy Cię o to dlatego, że chcemy wraz z Tobą i innymi Forumowiczami utrzymywać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Oczywiście, nie o takich różnicach mówimy. Ale sami sklepikarze moją sporo winy ze swojej strony.

Załóżmy, że jestem zwykłym szarym klinem.

Co dnia dostaję ulotki z supermarketów - dowiaduję się z niej, że 10 produktów będzie w super cenie (powiedzmy promocja o połowę).

Z tego interesują mnie 2 produkty. Jadę więc i kupuję, ale przecież nie przyjechałam tylko po dwa produkty - więc kupuję przy okazji 10 innych produktów, na które nie ma promocji.

I na tym ten cały "chłyt makekingowy" polega.

A dlaczego sklepikarze nie zbiorą się do kupy, nie umówią się, że też będą robić takie promocje i nie złożą się na takie ulotki?

Przecież nawet 10 sklepów byłoby wstanie odjąć podobną grę.

Dlaczego tego nie robią? O to należałoby ich zapytać.

Niestety - nie wiem na ile rzetelne są informacje podane przez jeden z portali, ale twierdzi on, że w ciągu najbliższych 10 lat 80% z nich zostanie zamkniętych, gdyż nie wytrzymają konkurencji z supermarketami.

ciemniak12
    Zgłoś

to są prawdziwe informacje i właśnie w tedy POlska sięgnie dna taka prawda,

hmm ale ciekawe co by się stało gdyby markety musiały płacić podatek nawet ten 18% nie mówie o 40% od dużego zysku

90% marketów by nie było a reszta podniosła by ceny tak, że w małych sklepikach byłoby taniej a biedronka pierwsza by uciekała, kaufland, tesco, lidl tak samo

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 14 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę