Obawiam sie że może to być zadanie na miare 12 prac hrekulesa...ja też tu wróciłem 2 lata temu po wielu latach zycia metropoli i( studia, praca, etc) i po począkowym szoku cywilizacyjnym odnosnie panujących tu pustek towarzyskich i zamarcia jakiekolwiek życia dla kulturalnych, wykształconych ludzi po 30, próbach tego zmainy, stwierdziłem ze to walka z wiatrakami,,,,pozostaje ci zaakceptowanie tego stanu rzeczy / za cenę tzw powrotu do korzeni/ domu lub raz na jakiś czas wyjazd na weekend tudziez dzien lub dwa do "normalnego miasta" ratując sie przed totalnym zdziczeniem i zgnusnienim ostrowieckim....... niestety....ale mimo wszystko zycze powodzenia ...może ty bedziez miała wiecej szceścia w tej materii,,
chyba musisz probowac wszedzie miejsca konkretnego nie ma ja mam ten sam problem wrocilem do ostrowca a tu juz nikt nie zostal wszyscy gdzies wyjechali tak czy owak trzeba probowac :) powodzenia
dobre macie usprawiedliwienie, jak nie wyksztalceni to ze wyjechali, odpowiedzcie mi a gdzie wychodzicie albo staracie się kogos poznac?? :D zgodze się poniekąd z wami ale sa jeszcze normalni single po 30stce :D Nie wszyscy wyjechali ale pewna grupa osob już ma swoje zycie i nie będzie co tydzień wychodzila na imprezki czy inne nudne atrakcje których nie ma w tym miescie zbyt wiele. Jest grupa jak to piszecie nieciekawych osob, jest i taka których mało widać i pisza tak jak wy na forum ale czy jesteście fajni to w waszym mniemaniu może wydawac sie :D nie neguje być może i jesteście.
Czemu wrociliscie do korzeni czy to nie degradacja egzystencjonalna?
https://www.facebook.com/groups/426715564032677/ Np. tutaj poszukaj. Nie wszyscy stricte po 30tce, ale albo niewiele poniżej albo akurat 30ci. Spotykamy się czasami wspólnie w różnych miejscach.
egzystencjalna bo znowu ktoś mnie poprawi, zesliznal mi się tips z przycisku :D
Wczoraj byliśmy np. w Koniku Polnym, bo Perspektyw nam nie otwarli :)