Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

single po 30

Ilość postów: 9 | Odsłon: 1699 | Najnowszy post
  • single po 30

gdzie młodzi ludzie (po 30 roku życia) spędzają wolny czas? oczywiście oprócz domu. Właśnie wróciłam do Ostrowca po kilku latach i nie wiem gdzie się ruszyć. Dajcie znać gdzie można poznać fajnych ludzi.

arana25
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: single po 30

Obawiam sie że może to być zadanie na miare 12 prac hrekulesa...ja też tu wróciłem 2 lata temu po wielu latach zycia metropoli i( studia, praca, etc) i po począkowym szoku cywilizacyjnym odnosnie panujących tu pustek towarzyskich i zamarcia jakiekolwiek życia dla kulturalnych, wykształconych ludzi po 30, próbach tego zmainy, stwierdziłem ze to walka z wiatrakami,,,,pozostaje ci zaakceptowanie tego stanu rzeczy / za cenę tzw powrotu do korzeni/ domu lub raz na jakiś czas wyjazd na weekend tudziez dzien lub dwa do "normalnego miasta" ratując sie przed totalnym zdziczeniem i zgnusnienim ostrowieckim....... niestety....ale mimo wszystko zycze powodzenia ...może ty bedziez miała wiecej szceścia w tej materii,,

johannjorg
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: single po 30

chyba musisz probowac wszedzie miejsca konkretnego nie ma ja mam ten sam problem wrocilem do ostrowca a tu juz nikt nie zostal wszyscy gdzies wyjechali tak czy owak trzeba probowac :) powodzenia

peetee
      Zgłoś
      Odpowiedz

dobre macie usprawiedliwienie, jak nie wyksztalceni to ze wyjechali, odpowiedzcie mi a gdzie wychodzicie albo staracie się kogos poznac?? :D zgodze się poniekąd z wami ale sa jeszcze normalni single po 30stce :D Nie wszyscy wyjechali ale pewna grupa osob już ma swoje zycie i nie będzie co tydzień wychodzila na imprezki czy inne nudne atrakcje których nie ma w tym miescie zbyt wiele. Jest grupa jak to piszecie nieciekawych osob, jest i taka których mało widać i pisza tak jak wy na forum ale czy jesteście fajni to w waszym mniemaniu może wydawac sie :D nie neguje być może i jesteście.

Czemu wrociliscie do korzeni czy to nie degradacja egzystencjonalna?

streetnight
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

https://www.facebook.com/groups/426715564032677/ Np. tutaj poszukaj. Nie wszyscy stricte po 30tce, ale albo niewiele poniżej albo akurat 30ci. Spotykamy się czasami wspólnie w różnych miejscach.

fotogenic
      Zgłoś
      Odpowiedz

egzystencjalna bo znowu ktoś mnie poprawi, zesliznal mi się tips z przycisku :D

streetnight
        Zgłoś
        Odpowiedz

no troche moze i degradacja ale wiesz czasami sytuacja zmusza do podejmowania tak drastycznych kroków:)

peetee
          Zgłoś
          Odpowiedz

27 latkowie też się łapią ?:)

prltos
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Wczoraj byliśmy np. w Koniku Polnym, bo Perspektyw nam nie otwarli :)

fotogenic
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty