a nie bo wole starsze kobiety ;)
A masz żelazko do prasowania zmarszczek ?
Raczej trzeba popracować dalej.
Zastanów się co piszesz 21.08. Nie wiesz co Ciebie w życiu czeka, może też będziesz rozwódką. Rozwód to czasem najlepsze wyjście. Żałuję tylko, że nie podjęłam tej decyzji kilka lat wcześniej. Mój status-rozwódka z dwójką dzieci.
A ja tracę wiarę czytając niektóre wpisy. Rozwodnik = strup na ciele? Gratuluję schematycznego i bezrefleksyjnego oceniania innych. A wam zawsze wychodziło w związku i z każdym partnerem taką samą relację potrafiłyście stworzyć, ideały? Lepszy zimny i wykalkuwany dobór partnera, na podstawie parametrów? Jak człowiek prawdziwie pokocha, to ze wszystkim, nie oglądając się w przeszłość! I rozwodnika po przejściach i samotną matkę.
lady m.napisałaś szczerą prawdę
Rozwodnik rozwódka mnie osobiście osoba ta kojarzy się z osobami malo inteligentnymi , tórzy nie wybrali wlaściwie bo wyboru dokonywali sami nikt im niczego nie narzucal. Brak logicznego myślenia , naiwność i dlatego moim zdaniem to najgorsza artia na artnera życiowego. Nie krytykuję , wyrażam swoje zdanie. Dzisiaj czasy są takie jakie sa i warto sie sto razy zastanowic zanim zmarnuje sie swoje życie i zrobi nierozwazny krok , zwiaże sie z niewlasciwym czlowiekiem. życie jest JEDNO
wróć do postu rozpoczynającego ,czy napewno autorowi chodziło o twoją opinię,obwinianie kogoś,dyskryminacja,wypowiadanie się nie na temat na pewno świadczy o inteligencji
Czasy sa dobre tylko ludzie zli nawiazujac do wypowiedzi Goscia z 08:43.
Do 8.43 nie masz bladego o pojęcia o życiu skoro twierdzisz że
rozwodnik bądz rozwodka to ludzie mało inteligentni .Jesteś w
związku i jesteś inteligentna.y...hehe śmięszne.
Zabolało gościu 19:51? Prawda zawsze boli..
Sorki,ale dopóki sama czy sam nie przezyjesz tego wiec nie powinnaś udzielać sie w poważnych dyskusjach o zyciu..a o inteligencji twojej świadczy twój post i podejscie do ludzi gdzie wszystkich wrzucasz do jednego wora,pomyśl czasami zaczym zaczniesz wyrażac swoje wzniosłe opinie albo sie nie wyrazaj!!!!!!!!!!!!!!!
20 lat poznam starsza kobietę
Zbliza sie jesien wiec chetnie poznalbym jakas ciepla Pania.