Na taki czekam, zaufanie i przyjaźń, nic więcej
A może pomyliło Ci się nie dać rządzić sobą z rządzeniem innymi? Cyt. "Panowie z natury są leniami". Co to mówi o osobie wypowiadającej te słowa?
Kobieto!(wpis z godz.21.08) módl się o zdrowie, bo modlitwy o rozum w Twoim przypadku są bezcelowe.Nie należy Twoich wypocin traktować poważnie,bo należałoby Cię pociągnąć do odpowiedzialności za obrażanie uczciwych ludzi.Aż żal,że takich ludzi nauczono pisać.
temat był inny,pomimo tego ,że moje małżenstwo rozpadło się z winy męża nie mam wrogiego nastawienia do płci przeciwnej,zobowiązania mają oboje rodzice,jeden opiekuje się dziećmi a drugi płaci alimenty,takie jest życie
Sa.Chcesz sie pokochac?
Do: po rozwodzie
może się poznamy?
a ja znam takiego co ma 27 lat , dwójkę dzieci ,każde z innąi nie płąci na żadne i szuka kogos,komu zrobi jeszcze jedno i będzie wisiał na tej osobie.Nie placi,sciga go komornik a on sie bawi i ma wszytsko gdzieś.
Do: No problem
Z tobą napewno nie
Rozowdnicy są nieodpowiedzialni.
A może wdowcy z dziećmi? Znam jednego kolegę, jest Ok tylko jakoś mu się nie ułożyło. Ale z winy dziewczyny.
kasieńko jeżeli to on będzie chciał,nie mam nic przeciw,wybacz ale na razie to ty wypowiadasz się za niego
O wdowcy jak najbardziej , daj tu namiar na tego wdowca.
Wdowcy z dziećmi są ok, przynajmniej nie mają fiu bździu w głowie, a są tacy w Ostrowcu i to przed 40? Proszę o namiar.
Chyba wiem o kogo chodzi, rzeczywiście jest ok. A co ta dziewczyna w głowie miała. Tak wdowcy to przynajmniej normalni ludzie.
Z Twojego postu wnioskuję że jesteś sama,jeśli masz takie wymagania to zostaniesz sama,i tak pozostań z pożytkiem dla społeczeństwa.
Singiel 47 lat(bez obowiazku alimentacyjnego) do zagospodarowania.Tel 660143905.
ale jesteś zarozumiały ty to pewnie jesteś ten wspaniały pomysłowy dobromir
ten nr tel często się pojawia na forum,może warto oddzwonić