O matko! Gratuluję poziomu. Ręce opadają na kretyństwo niektórych kobiet.Ty na pewno będziesz sama,bo takiego STRUPA intelektualnego nikt nigdy nie będzie chciał.
Wypowiedź z godz.17.48 jest dedykowana pani,która wypowiedziała się o godz.17.37. Znając poziom i styl wpisów większość internautów może,podobnie jak ja,łatwo wytypować kandydatkę takiej oceny ojców rzetelnie płacących na utrzymanie swoich dzieci.
A dlaczego rozwodnik z alimentami to strup?,ja jestem rozwodnikiem (z wyłącznej winy powódki,choć to ja miałem być winny),płacę alimenty regularnie tak jak książka pisze,i przez to jestem strupem?,to lepsza mama z dzieckiem a ojciec nieznany?,pewnie tak.
A ja tracę wiarę czytając niektóre wpisy. Rozwodnik = strup na dupie? Gratuluję schematycznego i bezrefleksyjnego oceniania innych. A wam zawsze wychodziło w związku i z każdym partnerem taką samą relację potrafiłyście stworzyć, ideały? Lepszy zimny i wykalkuwany dobór partnera, na podstawie parametrów? Jak człowiek prawdziwie pokocha, to ze wszystkim, nie oglądając się w przeszłość! I rozwodnika po przejściach i samotną matkę.
ja jestem urocza ale szcześcia to ja do tych z marsa nie mam oni to jakby z jowisza byli
A może wdowcy z dziećmi? Znam jednego kolegę, jest Ok tylko jakoś mu się nie ułożyło. Ale z winy dziewczyny.
kasieńko jeżeli to on będzie chciał,nie mam nic przeciw,wybacz ale na razie to ty wypowiadasz się za niego
Szczęścia to i ja nie mam,wiem dlaczego,ponieważ jestem stanowcza a to czego najbardziej nie lubią panowie to nie pozwalam sobą rządzić.Panowie z natury są leniami więc po co mają się męczyć,idą tam gdzie mogą mieć władzę.Nie których może zirytuje może moja wypowiedź,usłyszałam ją od pewnego pana. Uroda nieraz jest przeszkodą w szczęsciu.
Ja bym wdowca chciała , ale nie spotkałam w Ostrowcu żadnego , w wieku oczywiście jeszcze produkcyjnym , bo 50+ to raczej wiek emerytalny
ciekawe czy w wieku 40 paru lat można stworzyć związek oparty na zaufaniu,przyjaźni
Napewno,ja czekam,może to szczęście i do mnie zapuka :-)
Na taki czekam, zaufanie i przyjaźń, nic więcej
ja też poznam chętnie pana ok 40
takiego po 40-stce poznałabym
ja mam 43 lata,kawaler ,bez zobowiázañ.692 071 064.otwarty na propozycje .
do singiel:możemy się spotkać