Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Siłownia dla 35-latka

Ilość postów: 23 | Odsłon: 2005 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
        • Odp.: Siłownia dla 35-latka

A ja polecam Malwę .Może nie ma tam super nowoczesnego sprzętu ,ale są naprawdę fajni ludzie ,na czele z panem Czarkiem .Mam 17 lat i od 2 lat tam uczęszczałem i nigdy nie było scen typu ,że małolat czy ,że mało podnoszę .Stali bywalcy zawsze mi pomagali .Każdy jest chętny do asekurowania .Do tego poznałem tam wiele osób ,z którymi utrzymuję kontakt po za siłownią .Pan Czarek pokaże Ci wszystko ,później ułoży plan na twoje możliwości .Znam dużo ludzi ,którzy w twoim wieku i starsi tam trenują .Nawet z tymi najstarszymi miałem dobry kontakt .Najlepsza atmosfera z wszystkich pakierni w OC .Nawet jak jakiś mecz leci to można się przyłączyć do oglądania .

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Olimpia wygląda nieźle ale te godziny promocji to trochę mi kolidują, Lepiej wygląda to w centrum gdzie moge chodzić w godzinach jakich chce. Co do Malwy to jakoś nie mam przekonania...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Siłownia dla 35-latka

ja polecam centrum sprzet leprzy niz w blacku (wszystko przynajmniej dziala!!!) i wlasciciel nie patrzy z,, byka,, na wszystkich w przeciwienstwie do blacka!! ceny te same!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

jest coś takiego jak trening jednorazowy, przyjdź do każdej z ww siłowni i sam oceń, która będzie najlepsza dla Ciebie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

moze jakies ceny ktos zna...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -