Lampa pod druga klatka juz nie dziala. Wyrwany kabel.Kto za to zaplaci??Wszyscy mieszkancy.
nie możecie sobie dać rady z babą
Polecam świat według kiepskich: odcinek 406 Stan wyjątkowy
Jest to jakieś rozwiązanie.
U mnie też jest ciekawie - Sąsiad punkt 6 włącza głośno muzę ... już to trwa ok pół roku , jak nie lepiej - I tez nie ma na niego mocnych ...
Złożyć się i zainstalować kamerki.
Wieloryb znalazl sobie nastepne zajecie umilajace nam zycie. Przestawianie lampy juz nie wystarcza teraz malym patyczkiem grzebie przy ustawieniach sukcesem czego lampa swieci 2 sekundy. Rece opadaja. Pozdrowienia dla sasiadow z klatki obok.Fajna mieliscie lampe kiedys bo widze ze juz calkiem zdemontowana.Kolejna sprawa jest wylaczenie ogrzewania w sylwestra bo za goraco w piwnicy.Efekt wychlodzone mieszkania , brak swiatla w klatkach i niedzialajace domofony.Co nas jeszcze czeka??
przeciez to nekanie. zglos policji.
chyba pora żeby się ludzie dogadali i jakoś zbiorowo to załatwić ,to jest chore że cały blok terroryzuje jedna osoba ,a przy okazji niszczy to za co trzeba było zapłacić ,swoją drogą rozjaśniło mi się właśnie dlaczego w sylwestra kaloryfery były zimne ,obstawialiśmy awarię jakąś ,a tu znowu "właścicielka bloku " robi co chce ,miałam nadzieję że ją "złapię" jak szarpie tą lampę przy drugiej klatce ,ale już za pózno bo urwała całkiem ,ludzie zróbmy coś z tym !!
Gosc_ona prosze o kontakt na morganhamburg@yahoo.de
Wiecie co mieszkańcy chyba nie musi nikt tego tu czytać a wy powinniscie wypłakac sie gdzie indziej.
Zachowujecie sie jak dzieci
Zrobcie to jakos wedlug prawa ale w swoim gronie. Bo tu tylko niepotrzebnie piszecie.
Jak sie nie podoba to nie czytaj.Proste.Po co sie wypowiadac jak sie nie ma nic do powiedzenia w temacie??Dzieki temu watkowi dowiedzialam sie ze nie jestem sama z problemem tej Pani.Pozdrawiam sasiadow
Dokładnie , co kogo obchodzi wasz blok ....
nie obchodzi cie to po co czytasz ??
Lampa numer 2 rozwalona ...czujka ruchu urwana...
To niech teraz babsko naprawia na własny koszt, może wtedy pomyśli zanim ruszy coś za co zapłacili wszyscy mieszkańcy.
Ach ten wieloryb... Znienawidzony przez wszystkich i skłócony praktycznie z całą okolicą szuka nowych ofiar wśród dzieci mieszkańców... Dzieci bezbronne i niczego nieświadome dają się złapać w sieć podstępnej tarantuli, która tylko czeka aby wyciągnąć wszelkie informacje. Rodzice bądźcie czujni! Dziecko to tylko dziecko, wszystko powie, a wieloryb tylko czeka, żeby później wykorzystać swoją "wiedzę" przeciwko Wam. Tacy ludzie jak ONA to zakała społeczeństwa, nie dajcie się...
Czy ten wieloryb to pani B? :-)
Wiadomo o kogo chodzi. Tylko jedna "rybka" tak mąci w stawie...