Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Sienkiewicza 42 - to moje osiedle i… mój blok

Ilość postów: 6 | Odsłon: 5598 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Sienkiewicza 42 - to moje osiedle i… mój blok”.
  • Sienkiewicza 42 - to moje osiedle i… mój blok

Zapraszam do wspólnej dyskusji.

Mieszkam tu od 1988 roku.

Jest ciekawie. Każdego dnia życie przynosi wiele niespodzianek.

Pomaga w tym wieloryb, który również mieszka w tym bloku. Nie robi nigdzie i wstaje po to by jątrzyć i być wiecznie z czegoś niezadowolonym. Ma na to 24 godziny na dobę. Wszystkich już pozamykał, więc czuje się bezpieczny.

Ostatnim jego wynalazkiem jest otwieranie piwnicy i świecenie światła, by wyglądało, że ktoś w niej jest. A chodzi o wietrzenie piwnicy, w której wieloryb ma teraz jabłka.

I nie ma tu znaczenia, że piwnica jest otwarta dla potencjalnych złodziei i każdego kto chce tam wejść. Bo ma być zimno. Dodam, że wieloryb ma swój wiek, w którym są te uderzenia gorąca, więc go to trochę tłumaczy.

Kiedyś był kaszalotem, ale trochę przytył jedząc nie swoją czekoladę.

I tak się zastanawiam. Ja mam 3 osoby w rodzinie i mamy jedną skrzynkę jabłek.

To po co wielorybowi jest ich kilka?

Mam nadzieję, że odezwie się kilka osób, które chcą coś zmienić w tym bloku.

Mile widziana wypowiedź wieloryba.

zbyszu
    Zgłoś
    • Odp.: Sienkiewicza 42 - to moje osiedle i… mój blok

Swiatlo zostawia wlaczone w piwnicy ale lampy przed klatka przestawia bo prad zuzywaja :) cyrk i brak slow :)

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Odp.: Sienkiewicza 42 - to moje osiedle i… mój blok

ta kobieta sie powinna leczyc! nie wiem jak ale musimy cos zrobic! ja osobiscie mam dosc to jest niepowazne zeby tylu sasiadow cierpialo przez jedna babe

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Wiecie co mieszkańcy chyba nie musi nikt tego tu czytać a wy powinniscie wypłakac sie gdzie indziej.

Zachowujecie sie jak dzieci

Zrobcie to jakos wedlug prawa ale w swoim gronie. Bo tu tylko niepotrzebnie piszecie.

Gość_też mieszkam w bloku
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Dokładnie , co kogo obchodzi wasz blok ....

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Sienkiewicza 42 - to moje osiedle i… mój blok

nie obchodzi cie to nie czytaj

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość
W tym wątku znajdują się 5 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -