Dlaczego w Ostrowcu nie ma wiecej miejsc do gry w siatkowke dla mieszkancow?
zdziwilbys sie ile osob w siatkowke chce grac a nie ma dobrych miejsc do tego przeznaczonych. Same boiska do pilki noznej na ktorych nikt nie gra i stoja nieuzywane.
o czym ty piszesz ze mało miejsc ? chwile pomyślałem i przynajmniej wiem o 6 miejscach pod chmurką
wporzadku. Ale czy te miejsca faktycznie sa dobrze przygotowane. Miejsc pare moze i jest ale ich przygotowanie pozostawia wiele do zyczenia.
W Ostrowcu i okolicach znajdują się 4 orliki. Masz więc 4 boiska do siatkówki, które na pewno są dobrze przygotowane na powietrzu. Do tego hale na których bez problemu można grać w siatkówkę - Norwid, PG3, Broniewski, KSZO, PG2, Budowlanka. Na zdrowy rozum to boisk do siatkówki w Ostrowcu jest znacznie więcej niż boisk do piłki nożnej.
W Bronku na hali ludzie grają w środy chyba popołudniami. Wystarczy pójść i już.
Przy orlikach są boiska do siatkówki, wiem ze grupy grające w siatkę zima wynajmują sale gimnastyczne w szkołach. Jakoś sobie radzą
ja hce, moze macie namiary gdzie i do jakiej grupy mozna sie dołączyc? 30+
A kto potrafi grac i ma ochote. Mozna sie zebrac ekipa ale z ludzmi co maja pojecie
chetnie zagram z kims k o ma pojecie o grze! :)
na orliku na ogrodach jest , przy każdej szkole jest boisko wielofunkcyjne wystarczy wstawić słupki i siatkę (pewnie w szkole mają), boiska na rawszczyźnie i gutwinie w zimę hale (chyba kazda ma linie do siatkówki :)
w miesiacach zimowych sie nie mowi bo jakas hala sie znajdzie. W letnich fakt rawszczyzna okej boiska sa fajne. Ale piachu tam jest tyle co nic. Rzucajac sie mozna sie niezle poobijac. Przydaloby sie troche jednak to boisko przygotowac lepiej. A gutwin wlasnie tam tez wartoby zamontowac lapacze po to by pilka nie ladowala co chwile w wodzie lub pobliskich szuwarach. To moje skromne zdanie.
a gdzie mozna zagrac w siatke zima?
trzeba zebrac ekipe i wynajac sobie jakas hale. Bo za darmo zadnych miejsc nie ma.
W Szewnie gramy w gimnazjum, w niedziele, brakuję nam często 1-2 osób, jeśli ktoś chętny proszę o tel.podam więcej informacji.
gg 3365523 , prosze o namiary kiedy, ja 30 plus a raczej 40 minus:) kiedys grajaca
kazijski21@wp.pl. Jak cos odezwij sie to ewentualnie podam numer. Pozdrawiam.