Czy gdzieś w Ostrowcu jest jakaś grupa osób, która regularnie gra amatorsko w siatkówkę? Chętnie bym dołączyła, niedawno wprowadziłam się do Ostrowca i kompletnie nie orientuje się :)
Ooo, świetny pomysł, chętnie się dołączę! W Katowicach tak robiliśmy, sala raz na tydzień na 2 h wychodziła nas około 10 zł od osoby w jakiejś szkole... Może tu będzie taniej?
Powiem szczerze ze jakbyśmy znaleźli grupę, pograli parę razy pod chmurką i się dogadali... Mogę na siebie wziąć załatwianie sali na zimę.
Ale potrzeba nam minimum 10 stalych osób... Najlepiej kobiety ;-) na chwile obecna są.. 3? Wchodzisz w to Agu?
Ja chętnie bym pograła ale nie znam zbyt wiele osób tutaj :) jak coś to grałam na studiach w reprezentacji także fajnie by było grać dalej :)
Są a nawet grają :)
http://www.mosir.ostrowiec.pl/index.php/imprezy/imprezy-rekreacyjne/1627-republika-z-siatkarskim-pucharem-dyrektora-mosir
Ja tez bym chetnie dolaczyla ale czy przyda wam sie osoba, ktora nie posiada umiejetnosci grania w siatkowke? Pilki do siatki nie mialam w rekach od 7lat?;))
Zapraszamy do Bodzechowa ale obecnie na siatkówkę plażową (grają chłopaki i dziewczyny), od listopada prawdopodobnie będziemy grać na hali w bodzechowie także też można dołączyć
Ale przyjmujecie tam 30latki, które bardziej chcą się poruszać i pobawić niż rywalizować w zawodach ;-)
U nas liczy sie dobra zabawa i ruch tak jak piszesz. Najważniejsze to poruszać się i wiek tu nie wchodzi w grę bo grają dużo starsi z nami ;) wystarcza same chęci do gry. Zawsze można przyjechać zobaczyc jak to wygląda.
Grają również osoby które nie miały nigdy styczności z siatkówka ale w ciagu lata nabraly trochę doświadczenia i już radzą sobie całkiem nieźle także regularne granie robi swoje.
2-3 razy w tygodniu jak pogoda pozwala. Dzisiaj 16:30 i niedziele prawdopodobnie o 16 to najbliższe grania.
Niedziela o 16. Kto chętny niech przyjeżdża :)