Witam. Czy był ktoś wczoraj w Sferze i czy było dużo ludzi? Wybiera się ktoś dzisiaj?
pozdrawiam
Byłem pierwszego dnia swiąt, było gruuubo ;) komplet ludzi, wszyscy byli ładnie ubrani i uśmiechnięci ;) dawno nie było tam tak dobrej imprezy, DJ dawał z siebie dużo i na prawde zacne kawałki grał, nie jakieś tam łubu dubu ale radio eska tylko prawdziwą klubową muzyke na światowym poziomie, nie zabrakło kultowych utworów sprzed lat - westabam i jakies inne mocniejsze klimaty też się pojawiały ;) ogólnie Sfera to fajny klub z dobrym nagłośnieniem i mnóstwem miejsca, fajnie by było żeby częściej bylo tam tak tłoczno jak za lat świetności sceny, może coś sie bujnie w tym temacie bo chyba w dawnym hokus nie będzie już zadnego dancefloru??? a o stronie muzycznej margherity nie ma sensu się zbytnio rozwodzić bo charczące głośniki z których nic konkretnego nie słychać są wystarczajacą wizytówką ;)
Aż miło to czytać Kingstonik:) Bywam tam czasem, ale aurat w okresie Świąt teraz nie byłam. Fajnie, że sporo ludzi było. Oby było więcej takich imprez jak piszesz. Ja na imprezę zawsze wybieram Sferę:) Tam się zawsze potrafię wybawić! :D
w święta była impreza jak za dawnych lat az się łezka w oku kręci
byliśmy ze znajomymi w drugi dzień. wybawiliśmy się, chociaż nie było za wiele osób. też polecam sfere:)
w niedzielę też coś ma być https://www.facebook.com/photo.php?fbid=461566403914951&set=p.461566403914951&type=1&theater
Czekam na fajną imprezę w Sferce.
Słyszalem że Pizza na Maxa czynna w lany poniedzialek
ja równiez licze na dobra imprezę.Ciekawe ile osób będzie?
Sfera 7 zorganizujcie taką imprezkę jak była kiedy grał Sonic lub dj maniana :) Zaproście kogoś znowu to i ludzie się zjadą;) może.. max farenthide..?? c-bool??