Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Sfera 7 w piątek

Ilość postów: 87 | Odsłon: 6504 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 54

Odp.: Sfera 7 w piątek

Tak - stac mnie na 5zl ale jakos nie jara mnie placenie 5zl zeby wejsc na 5 minut - tylko wole isc gdzies gdzie zaplace 5zl ale wiem ze beda ludzie - a tu jak maja chwilowy kryzys powinni zniesc oplate bo wtedy kazdy przyjdzie z ciekawosci skoro za wejscie nie zaplaci i z tego "kazdego" moze sie zrobi tlum.

Nie sprobuja to sie nie dowiedza - domyslam sie ze kometuje tu rowniez wlasciciel wiec warto rozwazyc i chociaz SPROBOWAC zniesc wejsciowki.

Gość_gsc
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Sfera 7 w piątek

Ale jest wstep za darmo do 22:30 przecież.

Gość_xx
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

pewnie jest ktoś taki że komuś jest zazdrość czegoś i dla tego są plotki na ten temat..

Gość_KJ
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

moim zdaniem to że lokal pada nie jest winą tych 5 zł, po prostu ludzie jak sobie coś upi...ą że np nie będziemy chodzić do sfery tylko do margerity to tak bedą robić i już i nie ma na to wytłumaczenia, później minie pare lat margerita im sie przeje i upie.. ą sobie znowu że będą chodzić do sfery tylko czy sfera będzie za te pare lat działała, co do muzyki uważam że jest ok, w kielcach nie jest wiele lepiej pod tym względem, wystrój też jest ok a i bramkarze są wporzo

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

No nie do konca tylko 5zl na wstep bo patrzac z mojej perspektywy (a moze i jeszcze ktos tez tak ma) zakladajac ze jade taksowka na nia wydam 8-10zl, wstep 5zl. Jak mam po 5 minutach wyjsc i znowu zamawiac taksowke zeby jechac np do marg to jest kolejna 10zl i 5zl na kolejny wstep. Razem daje to juz 30zl - a moglem odrazu isc do marg ktora mam pod nosem i zapacic tylko 5ke i miec pewnosc ze sa ludzie.

Tak wiem ze nie musze jechac taksowka ale zakladam taka wersje z jakiej ostatnio skorzystalem i po podliczeniu tak to wychodzi.

Gość_Grzesiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jak wam szkoda kasy to do biedronki i na ławce pod blokiem się bawcie... Przeraża mnie wasza mentalność... Do margolci latacie bo macie monopol, nie raz widze przechodzac jak małolaty piją nalewki na szybkiego, później szybko tuptup po schodkach na górę z piątką w łapce, wejdą pobujają się posikają łazienkę, porzygają wokół lóż , stłuką po szklance i do domu szybka ucieczka. Tak dokładnie wygląda opis ostrowieckiego klubowicza. A oczekiwania co do klubów w mieście ogromne... Ja jak miał bym otwierać lokal w ostrowcu to najlepiej sprawdził by się wystrój w stylu "obora chlew" :)

Gość_ostrowiak
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

To ja apeluje do właściciela, żeby chociaż nie zamknął dyskoteki:( Oby się rozkręciło, trzymam paluchy!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

A ja tam nie szłam nawet do marg. jak było malo ludzi w Sferze, wolałam już do domu się wrócić. Nie znosze Marg.

Gość_xx
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja jak bym miał prowadzić taki lokal w takim mieście to dawno bym go umkną, bo ci ludzie z miasta są tak dziwni że szok, jednostki tylko są normalne i to wszystko, wiele biznesów ludzi z Ostrowca.

Gość_pluki
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dużo było ludzi wczoraj (piątek)? Jak wrażenia? Apel pomógł?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Piszcie jak było i jak dzisiaj!!! Ja nie mogłam pójść.. ;/

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Mam nadzieje , że jakiś ziomek czy tam kij wie kto przeczyta ten wątek i da znać temu całemu szefowi , że ludzie tego i tego oczekują od clubu dj-a atmosfery i muzyki . Znając ,zycie to tylko bd tylko nasze takie goszkie żale . Dj niech goście zmienią kurde a nie jakieś tam oklepane nuty puszcza typ , ciekawa reklame dadzą , jakąś gwiazdę zaproszą i po występie gwiazdy nute zapuści jakiś dj ciekawy z ciekawą nutą , ludzie zobaczą , ze fajna nuta leci może być ciekawie i juz be większę zainteresowanie

Gość_faker
                Zgłoś
                Odpowiedz

A jak w pubie leci taka beznadziejna muzyka i ludzi pelno chodzi;/

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jak było w ten weekend w Sferze??? Był ktoś? Więcej ludzi było? Piszcie!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

ja byłam i nawet spoko było ludzi było nawet i atmosfera fajna była wszystko mozna tylko to odnas za lezy i od młodziezy ze by byl kimat itp

Gość_KJ
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Niech zmienią dj bo goście to grają non stop to samo na okrągło czy to w marger czy w hokus czy w sferze te same kawałki lecą, można...

Gość_oli
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

A wogole to u nas w mieście są dj godni uwagiii... jak tak krytykujecie to kto byłby godny do gry w ostrowieckich lokalach...

Gość_oli
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Sam skrytykowałeś przecież.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę