Witaj ja ide w sobote jak chcesz to na pisz do mnie na gg 422 86170 Kasia do UU z g 17;02
chetnych zapraszam na sobote godzina 22.30 widzimy się pod Sferą 7 to mój gg 422 86170
Chciałam powiedzieć że jest dyskoteka w piatek od 21 szej a panie do g 22.30 za darmo wchodzą
a dla czego nie ja mam na imie Kasia a ty tylko że my w sobotę idziemy a zawsze możemy sie poznać
KJ z kim idziecie? Chłopaki też mogą się przyłączyć?:)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=365329046872021&set=a.104220672982861.7140.100001847866219&type=1&relevant_count=1 a tu info z sfery...
Zastanawiam się komu zależy tak na sianiu beznadziejnych polotek na temat Sfery, nawet raz jadąc taxi pewnej korporacji usłyszałem że lokal zamknięty, a tak naprawde lokal był otwarty...
No właśnie też jestem ciekawa, bo tak samo kiedyś usłyszałam, a otwarte było. Szkoda takiego fajnego lokalu i tego, że taka świetna atmosfera tam zawsze była, a teraz pustki;(
Ja się dziwię tylko jednemu. Lokal pada a oni nadal chcą kasę za bilet. I co ? Nikt nie przychodzi a ja mam płacić za wejście po to żeby za 5 minut wyjść ? Dlatego nikt nawet nie wchodzi.
Jakby wejście było darmowe to bym przyszedł, napił się piwa i czekał czy się impreza rozwinie. Jakby się nie rozwinęła to bym wyszedł, ale pewnie by się właśnie wtedy rozwinęła bo jakby nie było płatnego wstępu to każdy by sobie wszedł na piwo i w końcu by się ludzi uzbierało.
Już nie przesadzajcie, na te 5 zł to chyba każdego stać. Tyle co jedno piwo w innych lokalach. Rozkręćmy ten klub. Przecież tyle jest młodzieży w Ostrowcu w wieku licealnym, technikum itd. Zamiast iść do jakiejś speluny, to lepiej do Sfery. Z własnych obserwacji wiem, że to jedyny klub na poziomie w okolicy. W porównaniu z Iguaną czy innymi dyskotekami ludzie tutaj naprawdę kulturalnie się bawią. Nie ma pijaństwa do upadłego, tarzania się po posadzce i bójek. Muzyka - fakt - mogłaby nie być taka oklepana jak do tej pory. Praktycznie to samo słyszę na co dzień np. w rmf maxxx. W tym aspekcie potrzebne są konkretne zmiany. Więcej techno, trance`u itp.