Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Sfera 7 w piątek

Ilość postów: 87 | Odsłon: 6503 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: Sfera 7 w piątek

pamietam w scenie jeszcze jak przychodzil piatek to byly tlumy i ciezko bylo w ogole znalezc kawalek miejsca do tanczenia :) bylem jakis czas temu w sferze, bylo moze 20 osob... troche smutne, co sie dzieje z tymi ludzmi?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Sfera 7 w piątek

Ja ide w piatek...ludzie zamiast sciskac sie jak sardynki w puszcze w malych lokalikach typu m......chodzcie do sfery....moze wspolnymi silami odrodzimy dawna scene!fajnie bylo...pamietacie jeszcze te imprezy?...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ludzie macie duzy lokal na miejscu a jezdzicie na zadupie do iguany a potem dziwicie sie ze w sferze puchy.....ratujmy nasze miasto a nie nabijajmy kabzy wiesniakom.....

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

No szkoda , że na sferze jest coś ludzi jak jest większa impra , a co było jak był pezet ? nie byłem , ale słyszałem , ze przestał grać bo nagłośnienie kijowe . Na igu to nie jadę , jak coś to baćkowice lub rudki na dp , lepsza muzyka i fajniejszy klimat na dp , szkoda ,że w Oc nie ma takiego clubu :(

Gość_wend
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Zgadzam się, duży lokal full miejsca, to oni jeżdżą po jakichś innych. Pamiętam stare czasy ile ludzi chodziło jeszcze do dawnej Sceny, czy Scenium. Nawet jak już Sfera7 była to początki też były nawet pełne ludzi, a teraz?? pare osób na krzyż, i wychodzą jeszcze na dodatek, bo nie ma ludzi. No a przecież jak kazdy tak pomyśli, to nie ma co się dziwić, że nikogo nie będzie. Chyba trzeba każdego namawiać, żeby nie wychodził przed wejściem:D

Gość_mmmmm
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Własnie nie ma kto tym za żądzić więc wszyscy niech idą do Sfery 7 w sobotę wstęp tylko 5 zł a piwo jak wszędzie lokalach tyle samo kosztuje tylko trzeba mieć chęci pisać sie ja idę a wy ?

Gość_KJ
            Zgłoś
            Odpowiedz

Idziemy idziemy! Dawać ludzie do Sfery, b o przecież klub tworzą ludzie:) nie ma ludzi to impreza jest trochę mniej fajna;/ Jak już nie będzie tej dyskoteki, to nie będzie w tym mieście niestety już nic.. Baćkowice i Rudki to mi się z disco polo kojarzą..

Gość_Aa
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Oj może w piątek uda mi się tam być:) Oczywiscie w Sferze:)

Gość_mmmmm
            Zgłoś
            Odpowiedz

A jest dyskoteka w piątek? Bo nie widzę, żadnego plakatu na fejsie a jest tylko nowy nt. soboty, a dziś już czwartek.

Gość_bombka
              Zgłoś
              Odpowiedz

Witaj wiesz w piatki nie ma bo jest mało ludzi tylko sobota wiec do zobaczenia do bombka

Gość_KJ
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja bym zmienil tam po prostu dj`a na kogos kto bedzie gral cos innego niz tylko jakies umcy umcy. Dobry dj, ktory bedzie ogarnial jak rozkrecac impreze i jak utrzymac ludzi na parkiecie rozkreci kazda impreze. Trzeba puszczac muzyke i kawalki takie przy ktorych bedzie dalo sie tanczyc a nie tylko wymachiwac rekami na slepo. Cos przy czym dziewczyny beda mogly pokrecic pupa itp. Jest mnostwo kawalkow do tego sie nadajacych. Apeluje wiec w tym watku do wlasciciela aby znalazl czlowieka, ktory bedzie potrafil to ogarnac. Czasem warto wydac TROCHE wiecej pieniedzy zeby przyciagnac ludzi. Sprawa druga to naglosnienie. Bylem na tym pamietnym koncercie pezeta w tamtym roku na którym nie chcial grac bo nic nie bylo slychac! samo trzeszczenie masakra. Warto zainwestowac w konkretny sprzet i zaczac organizowac tego typu koncerty. Miejsce jest naprawde bardzo dobre. Wystarczy dobry wybor wykonawcow i dobre naglosnienie i ludzie beda walic drzwiami i oknami. Kwestia paru tygodni i po miescie sie rozniesie gdzie sa najlepsze imprezy. Ludzie nie beda jezdzic na dyskoteki na jakies wsie typu iguana czy backowice, a nawet kielce jak beda mieli na miejscu zajebisty klub. Co wiecej to ludzie z calej okolicy przyjezdzali by do Ostrowca. Jest jeszcze pare kwestii, ktore bym poruszyl ale i tak za bardzo sie rozpisalem. Sfera ma tak wielki niewykorzystany potencjal, praktycznie zadnej konkurencji jesli zabierze sie za to kompetentna osoba.

Gość_Ness
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dobry DJ to podstawa, gdy rezydentem był K3 lokal pękał w szwach, puszczał dobrą ciężką muzyke elektroniczną, a teraz gdy wejde do Sfery to ciągle jakies komercyjne gów#no które niczym się nie różni od muzyki puszczanej na okragło w gównia#nych stacjach radiowych typu eska czy rmf max, może i era techno już przemineła ale można przecierz krecić fajne imprezy np w rytmach Dancehall i reggae , a nie holerne discopolo w połaczeniu z latami 80 i super popowymi hitami, ogolnie w ostrowcu w zadnym lokalu nie ma dobrej muzyki... czy fajnego klimatu, może każe się DJ'om grać to co ma się wszystkim podobać? pamiętajcie że wszyscy = nikt.

Gość_Cezik
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

jeszcze jeden aspekt pustek w Sferze/Scenie - lata świetności lokalu przypadały na okres gdy rynki pracy za granica były zamknięte dla polaków... a dziś mamy strefe schengen i do wyboru jaka tylko zapragniemy kraine w której jest perspektywa znalezienia pracy za pensje która pozwoli realizować jakieś plany, marzenia lub po prostu żyć godnie. Więc pewnie około 10 tyś ostrowczan i ostrowczanek jest na wyspach brytyjskich, kolejne 5 tyś w skandynawii a jeszcze kolejne 5 tyś w pozostałych krajach jak Holandia czy szwablandia, co mądrzejsi wyjechali na studia do większych miast w Polsce i zrozumieli że nia ma po co tu wracać. Ogolnie nia ma powodow do świętowania co weekend , cały tydzień się tyrało aby na koniec miesiąca otrzymać jałmużnę która ledwie starczy na pokrycie podstawowych wydatków.

Gość_Cezik
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Witaj wiesz może i masz racje ale co dj to nawet w porządku grają moim zdaniem nie jest tak żle jeszcze z tą muzyką a powinno się coś dziać w Sferze 7 a tu nic żadnych promocji itp do Ness

Gość_KJ
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Su chacie może powiniśmy zrobić taką fajną atmosfer w Sferze 7 zejcie się chociasz raz do Sfery 7 że by szef był zdziwiony ceny są wszedzie jednakowe jak o to chodzi zróbmy chociasz raz jak było dawniej jak była scena i bawmy sie do białego rana ja tam będę Kasia kto chętny pisać się na fb

Gość_KJ
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

My już próbowaliśmy i nic.. niestety.. nawet ludzi zatrzymywaliśmy, ale wszyscy woleli do pubu lecieć;/ Ja również uważam, że powinno się trochę mniej włączać tego popu, diso polo.. czy tych starych hitów lat 50-tych.. Za K3 były dobre imprezy macie rację, ale myślę, że i Szklan by podołał,choć i on grał pod to co chciała pijana hołota, a teraz jest jak jest.. włączą cokolwiek i wyjdą zza konsoli. Właścicielowi się nie dziwie, że góry nie otwiera, bo dla kogo jak nawet nie wiem czy na całej dyskotece jest z 30 osób.. Napewno by mu miło było jakby się klub rozkręcił:) w końcu zyski by przynosił. Uważam, ze akurat sporo było promocji w ostatnim czasie, a i wstęp jest taniutki bo co to jest 5 zł.. ! Wiadomo, że jakby ktoś wszedł i zobaczył, że każda loża zajęta i na parkiecie bawi się grupa kilku osób to by może i został w nadzieji, że potem więcej osób przyjdzie, a tak niestety wychodzą..

Gość_pszczółka
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Ja bym poszła, ale narazie nie mam z kim;(

Gość_uu
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Na rudkach są dwie sale, także jest ok . O jakich promocjach mowa ? jak ciągle widzę , że jakieś promocje , a to szampan dają ,a to piwo , wejścia za free dużo promocji , ale i tk to nic nie daje . Mi się zdaje ,że tam jest muzyka lipna , ja to nie wiem chyba juz nic nie poprawi opinii tego clubu ;( jak już to będzie bardzo ciężko . Ktoś tu pisał , ze rudki, baćki to disco , ale tam jest więcej ludzi i dupeczki fajne są , kręcą tyłkami aż miło . Ogólnie strefa kojarzy mi sie z taką kiepską zabawą ;/ niech tam grają house remixy jakieś ciekawe z disco itp i fajna muzyka do taczenia i wgl :) tam to zdecydowanie dj jest lipny i tyle mam do powiedzenia

Gość_limon
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -