Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Sfera 7 w piątek

Ilość postów: 15 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Sfera 7 w piątek”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: Sfera 7 w piątek

pamietam w scenie jeszcze jak przychodzil piatek to byly tlumy i ciezko bylo w ogole znalezc kawalek miejsca do tanczenia :) bylem jakis czas temu w sferze, bylo moze 20 osob... troche smutne, co sie dzieje z tymi ludzmi?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Nigdy nie byłem tam , ale każdy mówi , ze tam to jest lipa , mało ludzi , mało panienek jak juz to jakieś pary . Dziwne są te promocje , ze za free panny czy wstęp od danej godz za free to samo świadczy o sobie , ze mało ludzi tam gości , szkoda szkoda bo iguana jest lepsza w sensie zabawy i muzyki , ale to na takim zadup...

Gość_tyry
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Idziemy idziemy! Dawać ludzie do Sfery, b o przecież klub tworzą ludzie:) nie ma ludzi to impreza jest trochę mniej fajna;/ Jak już nie będzie tej dyskoteki, to nie będzie w tym mieście niestety już nic.. Baćkowice i Rudki to mi się z disco polo kojarzą..

Gość_Aa
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

jeszcze jeden aspekt pustek w Sferze/Scenie - lata świetności lokalu przypadały na okres gdy rynki pracy za granica były zamknięte dla polaków... a dziś mamy strefe schengen i do wyboru jaka tylko zapragniemy kraine w której jest perspektywa znalezienia pracy za pensje która pozwoli realizować jakieś plany, marzenia lub po prostu żyć godnie. Więc pewnie około 10 tyś ostrowczan i ostrowczanek jest na wyspach brytyjskich, kolejne 5 tyś w skandynawii a jeszcze kolejne 5 tyś w pozostałych krajach jak Holandia czy szwablandia, co mądrzejsi wyjechali na studia do większych miast w Polsce i zrozumieli że nia ma po co tu wracać. Ogolnie nia ma powodow do świętowania co weekend , cały tydzień się tyrało aby na koniec miesiąca otrzymać jałmużnę która ledwie starczy na pokrycie podstawowych wydatków.

Gość_Cezik
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

ZBIERAMY SIĘ I IDZIEMY:)

Gość_ALI
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Pewnie ze tak czym wiecej tym lepiej :)

Gość_KJ
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

Jak wam szkoda kasy to do biedronki i na ławce pod blokiem się bawcie... Przeraża mnie wasza mentalność... Do margolci latacie bo macie monopol, nie raz widze przechodzac jak małolaty piją nalewki na szybkiego, później szybko tuptup po schodkach na górę z piątką w łapce, wejdą pobujają się posikają łazienkę, porzygają wokół lóż , stłuką po szklance i do domu szybka ucieczka. Tak dokładnie wygląda opis ostrowieckiego klubowicza. A oczekiwania co do klubów w mieście ogromne... Ja jak miał bym otwierać lokal w ostrowcu to najlepiej sprawdził by się wystrój w stylu "obora chlew" :)

Gość_ostrowiak
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

Dużo było ludzi wczoraj (piątek)? Jak wrażenia? Apel pomógł?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

Nocka z Soboty na Niedzielę koło 1.00 nawet trochę po. Miejsce akcji Skrzyżowanie Focha i Kilińskiego. Misja zrobić wiochę:

Jakaś Anita: Marzena idziesz do domu?

Jakaś Marzena do chyba swojego chłopaka: Ty ch... .... ....

Zirytowany chłopak: Ku.... jesteś po.... nie mogę mieć koleżanek i spokojnie pogadać....

(Pan dobra rada:Chłopie ku.wa nie nie możesz mieć koleżanek mając dziewczynę bynajmniej nie przy niej)

Tak było pod Sferą 7 pół okolicy nie spało bo się jakimś wiejskim imbecylom zachciało kłócić a Straż Miejska i Policja przerzucają obowiązek utrzymania porządku na siebie wzajemnie i jest od Annasza do Kajfasza.

Jak dla mnie ten lokal mogą spalić, zburzyć, zalać etc.

Rzadko jestem w Ostrowcu (pracuje i mieszkam gdzie indziej) ale będąc tu chcę spokoju...

Dlatego niech gość zamyka tą budę w pizdu im szybciej tym lepiej...

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 75

Niech zmienią dj bo goście to grają non stop to samo na okrągło czy to w marger czy w hokus czy w sferze te same kawałki lecą, można...

Gość_oli
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 82

a jak w ten weekend wbijamy, Hokus zamknięte to trzeba pomyśleć gdzie tu wyskoczyc na balet

Gość_MaciejP
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 83

Ale coś Mi się obiło o uszy że teraz to Sfera tylko w soboty, może i lepiej tak będzie po przynajmiej coś więcej ludzi się będzie zbierać

Gość_poop
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 86

no ja też chyba ze znajomymi dziś wbijamy...

Gość_kasia79
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 93

a idzta w cholere wiesniaki

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 94

kolego w większości klubów są promocje że dziewczyny wchodzą za darmo i to wcale źle nie świadczy o klubie, brakuje tylko open baru :) i jakiś innych udogodnień

Gość_KJM
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 12 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę