W piątek niema żadnej imprezy ze względu na post ale w sobote jest tu są szczeguły: www.facebook.com/event.php?eid=251730498246005&refid=17
Sfera a nie strefa :) jak już poprawiać to chociaż dobrze :)
Impreza tematyczna w Margherita Pub. Gatunek przy jakim można się bawić wybiera się w ankiecie: www.facebook.com/questions/193567620747742/
W margherita pub zawsze są tematyczne imprezy, tylko temat ciągle ten sam - chlanie, chlanie, chlanie
Ja teraz jest w piątki w Sferze? Pzrychodzą ludzie, czy raczej lipa? Wiem, że kilka razy w soboty nawet zamykali wcześniej, bo nie było ludzi. A jak te piątki teraz tam wyglądają?
pewnie podobnie jak soboty a co ma zmieniać sytuacja że piątek
Jest fajnie duzo miejsca w przeciwienstwie do marg.czy hokus.tylko ludzi malo...chyba ktos im robi im kolo tylka...bo to podejrzane dlaczego ludzie tak nagle przestali tam zagladac?
Nigdy nie byłem tam , ale każdy mówi , ze tam to jest lipa , mało ludzi , mało panienek jak juz to jakieś pary . Dziwne są te promocje , ze za free panny czy wstęp od danej godz za free to samo świadczy o sobie , ze mało ludzi tam gości , szkoda szkoda bo iguana jest lepsza w sensie zabawy i muzyki , ale to na takim zadup...
Wiesz Gościu tyry moim zdaniem jest tam za drogo jak na Ostrowiec i każdy woli iść gdzie i dziej wiem jak tam jest bo sie chodzi tam czasami ludzi jest mało to fakt ale jak jest jakaś impreza z jakieś okazji to jest sporo ludzi że otwierają górę ale jak tak dale pójdzie to zamkną ją na pewno bo szef też jest na pewno nie zadowolony z tej sytuacji ,a za to w Margarycie jest ludzi tłumy tylko ze samo gówniarstwo co idzie sie opić nic na to juz nie poradzimy ale ja i tak wole Sfere 7 jest tam fajnie nie ciasno muzyka jest ok polecam :)
Ja też jestem za Sferą, oby się tam więcej ludziów pojawiało to by fajnie było, ale teraz ludzie po 25 roku życia niektórzy to wolą na jakieś dancingi uderzać niż na dyskotekę:( Jak idę do Sferki to się zawsze wybawie:)
kolego w większości klubów są promocje że dziewczyny wchodzą za darmo i to wcale źle nie świadczy o klubie, brakuje tylko open baru :) i jakiś innych udogodnień
obczaj promocje clubu Cream http://www.youtube.com/watch?v=r68v6-WxoyQ aż chce się iść, i nie wpuszczają dresów i dresiar, nie boisz się że ktoś Ci wpierdoli za to że zobaczyłeś jego dziewczynę
A taka różnica, że w piatek jak dla mnie fajniejsza muzyka leci. Wiem, że w soboty właśnie więcej chodziło, ale ja i tak piątki bardziej lubię. Ogólnie lepiej się tam zawsze bawie niż gdzie indziej, a do Marg, strasznie nie lubię;/ Ludzie chodźcie do tej Sfery tak fajnie kiedyś było! A nie do tej Marg.walą tlumy a tam jest masakra,siekiera potworna, patologia, chamówa, pijane gówniarstwo itp.. Bleee