Stare powiedzienie, od lat aktualne "dziewczyna pijana , d**a sprzedana" i niestety wszelkie kluby, dyskoteki itd. sprzyjają tego typu akcjom, a szkoda, prawdziwa zaraza, najbardziej mi żal dzieci, które się rodzą z takich "sobotnich nocy" :/
Ta Anka to jest gdzies z paulinowa,jezeli o to ci chodzi lubi starszych panow nawet do Warszawki jezdzi do nich.
co do wieku i dyskotek to zawsze tak bylo ze same dzieci tam przychodza z pewnymi wyjatkami...jestem przed 30 i fatktycznie nie ma gdzie wyjsc jezeli chodzi o kluby itp ale osobiscie nie narzekam ze znajomymi wychodzimy moze nie tak czesto jak mialam 15lat ale jest fajnie troche sie roznia te wyscia od tych sprzed lat i tego wszystkiego na spontanie:) z perspektywy czasu fajnie sobie to powspominac:)
Kolejny raz...taka i taka,taka i taka,taka i taka.A jak dla mnie to zazdrosc i nic wiecej. Szkoda słow. Znajac zycie komus musiala laska podpasc. Skoro ktos wysuwa takie wnioski.Nie dziwie sie.
Wszystkie sa dobre artystki jedna na druga napierdziela zeby na zlosc zrobic.
ten watek to akurat facet poruszyl, jakie to porzadne sa dziewczyny w naszym miescie i wogole sie nie szanuja.
taka jest prawda,ja tylko skomentowalem fakt ze jedna pani napisała ze jest z wyższej półki i to mnie zainspirowało do tych komentarzy.
wszystko byście chcieli zaliczyć a tylko dziewczyny są nieporządne a wy to co odnawiacie się za każdym razem?
Czy Sfera wogóle będzie otwarta i będą dyskoteki? Wie ktoś? A może pan właściciel tu się zjawi i odpowie.. :)
Tylko zostala margarita, podobno dolcze vitatez zamkniete