skoro nie trafiłeś tam, to znaczy że nie było łatwych
nie pisz głupot! To, że dziewczyna lubi potańczyć nie znaczy, że jest łatwa. Wg ciebie to porządne siedzą w domu i zamulają tak?
Zamulają? dziecko czy ty masz 15 lat? Dla ciebie jedyną odskocznią od twojego wiejskiego, smutnego życia jest cotygodniowy wypad do remizy zwanej także sferą?
dodam jeszcze, że jak byłem szczeniakiem chodziłem co tydzień do sceny i zawsze wychodziłem z inną "PORZONDNOM DZIEWCZYNOM".
Nie mam 15 lat, i to nie moja jedyna odskocznia. Mam wiele ciekawszych zainteresowań. Wyjście na dyskotekę nie jest jednak czymś złym i niemoralnym. A Ty co Wychodziłeś i co?? Taki łatwy byłeś!?
Cienki bolek sie dowartościowywał na disco bo z normalną inteligentą byłby bez szans
ale jak takie zachecic zeby poszły do łużka?
hehe niezle tylko ja sie tak zastanawiam czemu zawsze dziewczyna jest nazywana ''Tą''łatwą???jak lubi sie bawic to niech to robi taki wiek:)Moze chce zaliczyc wielu zeby potem sie ustatkowac hehe niczyja sprawa .Tylko czemu goscie nie sa nazywani ''łatwymi''?????jak tez zaliczaja co dyskoteka to inna?? no bo tak faceci są wtedy zajebi*** Ale co ja bede sie rozpisywac ....dzieki czesc
dziewczyna jest nazywana łatwą, bo to facet ją zdobywa
poza tym, dokladnie tak jest, ze facet im wiecej zalicza tym bardziej jest zaje***** jezeli jeden klucz pasuje do wielu zamkow, to jest to swietny klucz ale jezeli jeden zamek da sie otworzyc wieloma kluczami... to ten zamek jest nic nie warty, rozumiesz?
Ale dyskoteki to nie tylko wyjście, żeby kogoś zaliczyć!! ludzie! Tam się przychodzi głónie potańczyć! A w tym nie ma nic złego, ale jesteście dziwni
ja chodze zaliczac, bo jestem swietnym kluczem a na dyskotekach sa zamki, ktore sie najprosciej otwiera.
No my przed 30stka to w domu musimy siedziec bo za starzy na dysco jestesmy:( Ale pamietam siebie jak bylam gowniara to byly fajne czasy milo powspominac nawet te glupie rzeczy bo zycie jest tylko jedno i trzeba korzystac:) ''zyj jakby jutra mialo nie byc...''!!!!
Wcale nie musicie w domu siedzieć, widocznie chcecie, żeby tak było. Czujecie się wewnętrznie starymi ludźmi?:)
I tak muszą zostać w domu. Sfera7 definitywnie zamknięta.
nie każy otworzysz, uwierz
Jak się najprościej otwiera, to żaden wyśmienity klucz nie potrzebny - wystarczy wytryszek, czy wsóweczka do włosków.
wiec powiedzmy, ze jestem takim kluczem, ktory pasuje do wieeelu zamkow