Dlaczego klub Sfera 7 zostal zamkniety ? Wie ktos cos ?
Ale to jest ogolnie pewne ,ze zamykaja Sfere ? Co zamiast tego ?
http://otodom.pl/lokal-obiekt-uzytkowy-ostrowiec-swietokrzyski-62052m2-15500-pln-id15321101.html
sfera jest juz do wynajecia
A widziałam swego czasu,chyba tydz temu,że poszukują barmanów i barmanek do nowo powstającej dyskoteki w Ostrowcu.Ktoś coś wie na ten temat?
Nie wiem nic na temat nowo powstającej dyskoteki, w każdym razie ten club nie miał racji bytu na dłuższą metę. Co w nim było takiego szczególnego? Przychodziło coraz mniej osób i właściciel Billem G. nie jest - nie będzie przez cały czas dokładał do interesu. Otworzy pewnie w innej lokalizacji ten sam obiekt albo w ogóle inna branża. Wolałbym, ażeby to była właśnie inna branża, tak? Po co nam dyskoteka? Mamy przecież tyle lokali już, słynna Margi np;]
Nie każdy lubi jak to napisałeś ,,Margi". Są tacy co zawsze wybierali Sferę. Nie dziwię się jednak, że zamknęli bo się im po prostu nie opłacało. Mam jednak miłe wspomnienia związane z tą dyskoteką:) i trochę szkoda, że tam już nie będzie można się pobawić, a do Margherity nie mam zamiaru i tak chodzić. Pozdrawiam wszystkich Sferowiczów! ;)
ja tez lubilam tam chodzic ojej cudowne mam wspomnienia ze scena i sfera zreszta tez... Jedyna dyskoteka w Ostrowcu, naparwde fajnie zrobiona fajny klimat, sporo miejsca, a nikt nie chodził, ja juz nie wiem czego Ci ludzie z tego zabzdzialego miasta chcą- naparwde. Margharita masakra jakaś.
a czego maja chciec? tu po prostu nie ma ludzi,dlatego nikt nie chodzi.
najfajniejsza dyskoteka to byla rawka za dawnych czasów a nie scena i sfera:)
to ogłoszenie jest już dobre pół roku :)
Wszyscy lubili chodzić tylko Sfera padła... Ciekawe ciekawe :)
Bo jak się idzie na imprezę i pod biedronka ładuje 8 vipów, żeby jeszcze na bilet starczyło to jak ma sie utrzymać? Poza tym Ostrowiec, miasto gdzie więcej emerytów niż młodzieży która powinna pracować w netii za 3zl/h to kto sobie pozwoli kupić piwo za 7zł?
Co do ogłoszenia o pracę to mogą szukać do nowo powstającego klubu przy restauracji Sphinx po dawnej kręgielni/Hokus
Dobrze ze zamkneli bo ja mam 40 lat bylam w lutym i wołali na mnie dowod ja odpowiedzialam ze nie mam to pytaja sie ile lat odp moja tyle co swiat a ile ma swiat tyle co studola ład. Od nowa pyta sie kolejny ochroniarz ile mam lat kobiety sie nie pyta wpuscili mnie poszłam do kibla ide pozniej na sale a oni mala boruty nie rob ja odpowiadam mala to moze byc twoja palą i poszlam dalej