No właśnie nie znamy, a wiesz dlaczego? Bo jest ... TAJNE przez poufne :)))
Podobno życie przeżyć można różnie, ale najważniejsze to mądrze się zestarzeć, bo to taki bilans życia. Człowiek z niezłą przeszłością, wręcz prawie bohaterską, potrafiący zeszmacić się z panienkami lekkich obyczajów i to w swoim domu !!!
Ubrany w kieckę i coś wciągający nochalem, pewnie aspirynę. Testy wykazały co innego, ale to nie istotne przecież, bo jak sędzia dostał POlecenie to musi chyba je wykonać, bo może skończyć gdzieś na prowincji ...
Kanalie od prawa bronią inną kanalię, bo tak im "sumienie" i obyczaj każe ... czyż to nie żałosne ?
O moje święta się Ty z 21:27 nie martw, i o moje dzieci też nie musisz, dają radę, tyle że w takim kraju może im się nie chcieć kiedyś mieszkać ...
Najpierw trzeba dzieci miec aby sie o nie martwic. A same zacinajace sie klawisze nie oznaczaja, ze jestes prorokiem nieomylnym.
Wyrok nie jest prawomocny, w kolejnej instancji moze byc odwrotny. Ale po co sady skoro ty wzorem komisarzy ludowych ukochanej twej partii wiesz lepiej
.... odezwał się pismen, który w innym wątku odsądzał o czci prokuratora, bo ten, nie zważając na zdanie pismena, stwierdził, że nie będzie oskarżał Hofmana
a co to wg. ciebie jest "wyrok prokuratorski" ?
możesz przybliżyć ?
Toteż gdyby zaprzaniec, niejaki "pismen" czytał, tzn. POtrafił czytać ze zrozumieniem, to jest na samym początku napisane ... że wyrok jak wyrok, lecz o jego uzasadnienie mi chodzi ... :)))