Wszystko przed Tobą!
E tam, w gimnazjum, też mi sensacja. Żeby to w przedszkolu było, to co innego... ;)
Gienek, opanuj sie. chodzi o wczesna inicjacje seksualna. Masz jakies wspomnienia z przedszkola- to załoz inny wątek...
Oglądaliście w poniedziałek "Tomasz Lis na żywo"? Było o gwałcie w Lublinie na 11 -latce. A dokonali tego koledzy 12-, 13- letni. Toż to 5 klasa podstawówki!!!
Redakcja „Miasto Kobiet” programu prowadzonego przez Dorotę Wellman i Paulinę Młynarską poszukuje bohaterów. Jeśli Twoje dziecko było świadkiem bądź padło ofiarą "zabaw" erotycznych w szkole, prosimy o kontakt pod numer 502-555-156. Czekamy na Twój telefon.
Wiem koledzy mi mówili co za dzieci w szatni nierozumnie jak by w innym miejscu to bym sie zgodził
Mogli pujść w inne miejsce do domu czy gdzieś ale kiedy to się stało pare dni temu chyba podobno w poniedziałek popszedni oni zostali wyzuceni ze szkoły tak słyszałem od dyrektora gim 1
Ta jasne a z jakiego paragrafu zostali ze szkoły wyrzuceni, szczególnie, ze jest obowiązek szkolny? Nie opowiadaj bajek.
tak oczywiście, ciekawe do którego gimnazjum zostali wyrzuceni? może do kolejnego elitarnego gimnazjum nr 3? toż to dwa świecące przykładem gim w naszym mieście;
No ale po co to piszesz ? Chcesz jakiegos rozgłosu czy co ? 15 lat to jeszcze dziecko i różne głupoty robi. Zostaw to jej rodzicom i nie wtracaj sie. Nie masz swoich zmartwien ?
Co za ludzie.
A co,ubyło jej?Otrzepała się jak kura i poszła dalej.Nie jej pierwszy raz pewnie i nie ostatni.
kurcze a mnie sie czepiali ze syn długie włosy nosił... masakra . i wogole gratulacje dla pani boskiej dyrektor za trzymanie fasonu ....
Nie zalowac