ale kiedy to dokładniej było.?
jakoś teraz>? przed kilkoma dniami?
boze ludzie spoznione info... i do polowy jest to bzdura nie moglo by byc w sztani bo szatnia jest pod kamera i pilonana przez dwoch panow
a wy wymyslacie...
no podobno Andrzej (szatniarz) nieźle sie zdziwił jak ich zobaczył
Wszystko spowodowane jest brakiem KONKRETNYCH zajęć mających na celu wprowadzanie dzieci w wiele dziedzin które obecnie są tematami TABU, przecież ojciec pijak i matka katoliczka nie wytłumaczą córce, dlaczego powinna się szanować- na temat seksu wiedzą mniej od niej!
Co mają do tego zajęcia???? Coś ci się pomyliło gościu 09:16. Szkoła nie jest miejscem do igraszek cielesnych i tyle w tym temacie. Pomijam tu już nawet wiek...Mleko pod nosem a seksu się zachciewa.. Ech..
To było dokładnie 28 listopada. Ale ogólnie jazda z tym jest, bo nawet dokładnie nie wiadomo o jaką dziewczynę chodzi .
no niesamowite, przecież gimnazja nr 1, nr 3 w Ostrowcu to elitarne szkoły - tam się nic złego nie dzieje, tam same aniołki do szkoły chodzą ... a tu proszę co słyszymy? ... a dyskoteki a alkoholem w gimnazjum 3 z interwencją policji? ... to też nic, bo bardzo szybko wszystko jest wyciszane ... aby na mieście nie mówili głośno ... więc co tam mały numerek w szatni ... przynajmniej doświadczenie młodzież zdobywa
zgadzam się z jodełką, seksu nikt nie zabroni młodzieży. Oni już maja inne ścieżki swojego życia niż ludzie z przed paru lat.
Uważam, że nie powinna zostać wyrzucona ze szkoły i tak pewnie połowa osób w jej wieku to robi poza szkoła
jakbym miał taką szansę to teraz tez bym skorzystał obecna młodzież wcześniej doświadcza to co zakazane. Ale to nic nie ma do rzeczy kochają się niech się kochają. Po co zaraz wywalać ze szkoły, to jest chore i tym bardziej psuje wizytówke szkole
Teraz gimnazjalistki są bardziej wyzwolone niż studentki.Za moich czasów już w 7 klasie w podstawówce dziewczyny zachodziły w ciążę a Królowa Jadwiga w wieku 12 lat wyszła za mąż.
Pewnie ksiądz nie poswiecił szatni i dlatego doszło tam to grzechu sodoma i gomora matko boska
Chyba nie mogła tego robić sama? Więc dlaczego ona jest sensacją?
Gościu z 16.46, to że, wyszła za mąż nie oznacza, że od razu skonsumowała małżeństwo, najpierw trochę poczytaj, a dopiero potem pisz.
dlaczego wypunktowany, każdy z ans jest na swój sposób niepowtarzalny, ja wyraziłem swoje danie i opinię, ktoś inny jest temu przeciwny. Po to rozmawiamy, by na wiele spraw popatrzeć z różnych stron. niektóre zauważamy a inne zostaną nam pokazane. Tak czy owak każdy namawia do dialogu i dobrze, rozmawiajac zawsze można wiele się dowiedzieć, ale też i wiele spraw rozwiązać.
zgadzam się z Joodełką-nic nie da zakaz nakaz itp. świadoma rozmowa jest czymś czego my rodzice się obawiamy no bo np.za wcześnie... bo my to jeszcze w tym wieku nie...itp teraz świat poszedł o 180 stopni do przodu-zobaczcie filmy na mlodzieżowych kanałach poczytajcie bravo,twist,popcorn swoich dzieciaków.To jest problem -nie umiemy i nie chcemy wiedzieć że nasze dziecko już jest po pierwszym pocłunku i i dzie dalej
Wow ale fantazja-w szatni tego jeszcze nie robiłam.....
Januszek też chcę !PAWLACZ PAWLACZ! XDDXDXDXD