Nawet w taka pogode mozna ja tam spotkac ?
Tak,w ostrowcu robia wszedzie kosztuje ok 30 zl i wynik tego samego dnia popoludniu,czego tu sie wstydzic ????
Ja troche inaczej powiem. Nie chodze na lewo ani nic z tych rzeczy. Ale raz na np rok robie badania krwi to i przy okazji na hiv aids. Bo nawet w pracy jak bierzesz z apteczki cos i ukrwawione jest np bandaz to tez sie mozesz zarazic. Ostatnio kolega reke rozwalul pomagalem mu ja zabandarzowac przed pojechaniem do szpitala i krew pryskala jak nie wiem i tez mogl mnie zarazic jakby byl chory i co na panienki musze jezdzic tylko zeby sie zarazic? Myslicie dzieci ze tylko w jeden sposob sie czlowiek zaraza?
Oj człeku 09:02! Od krwi się nie zarazisz,chyba że sam jesteś pokaleczony i ta krew zmiesza się z Twoją. Igła w przychodni zawsze jest jednorazówka,narzędzia w szpitalu wszystkie sterylne,a więc choroby takie jak hiv to przez stosunek są przenoszone.
A inne paskudztwa którymi nawet nieświadomie faceci zarażają typu brodawczak są nie do zbadania przez pobranie krwi,do tych badań trzeba sporo dopłacać.
Facet który ma ,miał kilka partnerek,niekiedy w tym samym czasie najprawdopodobniej jest nosicielem takich bakterii i stosunek z takowym to grzybice,stany zapalne pochwy,pieczenie,swędzenie a po latach oczywiście rak. To nie są brednie tylko fakty.
Facet roznosi,a kobieta umiera.
P.s.
Nie wierzę w to,że taki wątek mogła założyć kobieta,no chyba że niepełnosprawna umysłowo,bo to faceci gonią za seksem i każdy,KAŻDY żadnej okazji nie przepuści i zawsze tej okazji szukał będzie.Tak to już natura stworzyła. Wyjątki są jak przy każdej regule,ale WYJĄTKI.
Dobry bajer nie jest zły, oczywiście dla kobiety lub żony w domu.
może znajdź sobie bogatą kobietę w Norwegii https://krainarandek.pl/norwegia/
Ja jestem zainteresowany
Jestem zainteresowany Kd69@interia.eu
Durne chłopy! Myślicie że jakakolwiek kobieta będzie za darmochę swoje zdrowie narażać?
Żałosne gołodupce bez kasy za darmo i bez zobowiązań to ręka w ruch i gitara.
Ja moge zaplacic wspomuc dziewczyne wszystko jest kwestia dogadania sie mamy 21wiek a wy robicie z tego problem.
12:21.
Za kogo ty się masz durniu, żeby obrażać kobiety? Dla ciebie, to są takie, stojące przy drogach SSĄCE KRÓLEWNY. Co? Nie chcą "pracować" w ramach wolontariatu, a szkoda ci kasy? To masz problem, bo pozostaje jazda na ręcznym. Zdrowo i oszczędnie, polecam.
Mozesz wspomÓc siebie kupujac sobie slownik.
Oj co niektorzy sa zacofani w tym ostrowcu.sama niemoze to komus niepozwoli
Idź do regasy tam jest pełno chętnych rozwódek szukających bolca