Też chytny tomek7991@onet.pl
Patrycja, my się tu kilka lat temu już umówiliśmy i przypału nie było :) o ile to ta sama Patrycja - jeśli to z Tobą byłem na pierwszym spotkaniu na Brodach i Wiórach, a potem się dyskretnie spotykaliśmy przez jakiś rok, to możesz się odezwać do mnie na gg, numer jeszcze pewnie masz :)
Potwór nie potwór byle miał otwór
Iza czy jesteś gruba i nieatrakcyjna że aż musisz tu poszukiwać partnera ?
Ta to lepiej z workiem kosci... ?
08:18 to lepiej z workiem słoniny który poci się jak świnia ?
Każdy ptaszek ma swój daszek, duży ptaszek duży daszek.
Patrycja napisz na kilo.marcin89@wp.pl nieznam zadnej pati w rodzinie tez niemam raczej napewno sie nieznamy mam 29lat fajnie by bylo spodkac sie i nawet posiedziec i sie ponudzic we dwoje.
No i co Iza lub inna chętna na sex bez zobowiązań? Piszcie bezzobowiazan11@wp.pl.
Ooooo! Ilu chętnych nieudaczników,co to w realu żadna kobieta nawet uwagi nie zwróci,w kieszeni pusto i za darmochę by się chciało.
No i tu się mylisz, 11:07większość Ostrowca kobietek wy.... em może nawet i twoją siostrę, może matkę zanim coś powiesz zastanów się. Kto wie czy dziś nie będzie to ktoś z twoich znajomych może i z rodziny???
Podpisz się jeszcze 22;59-'' jebak teoretyk''. Pozdrawiam.
Założycielka tego wątku ma nie równo pod sufitem jak jej się chce to niech idzie pod latarnie a nie na forum się ogłasza