Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

ŚDM - koszt 200 mln zł

Ilość postów: 76 | Odsłon: 4371 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

Odp.: ŚDM - koszt 200 mln zł

gosc z20:19 to nie tak antynwo wszedzie szuka spisku doslownie w kazdej dziedzinie zycia tak z grubsza:trujace samoloty,trujace szczepionki,trujace jedzenie,jesli pada deszcz to ktos chce wywolac powodz jesli nie pada susze a zapomnial bym leki zamiast cie leczyc maja tez cie truc.a teraz nawet i papierzowi sie dostalo pewnie ma kontakty z ufo i spiskuje przeciw antynwo.nie tak dawno pisal tu na forum zeby ludzie nie jechali na sdm bo cos tam.

Gość_anty b.
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: ŚDM - koszt 200 mln zł

bo to wszystko nie spiski a prawda co wymieniles :)

antyNwo
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

anty b. zapomniales jeszcze o trujacych kosmetykach i dodawaniu toksycznego fluoru do wody, idz sprawdz czy ci ktorys sanepid zrobi badania na zawartosc fluoru w wodzie. Znowu palnales cos bez odpowiedzi, powiedz ci myslisz o nawolywaniu papieza do przyjmowania muzulmanow

antyNwo
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

nie rozumie cie wszedzie widzisz toksyny a sam urzywasz toksycznej soli

Gość_anty b.
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

a co sądzisz o nawoływaniach papieza? nie nie uzywam soli ano cukru a tak wogole co cie to obchodzi?

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

No i jeszcze teoria z powodziami w GB podczas głosowania w/s Brexitu. Kto te deszcze wywołał? Możesz przypomnieć? To była ciekawa teoria, bo padało tylko na tych co byli za wyjściem w UE...

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

11:31 te deszcze wywołała nasa opryskami baru, strontu, i głównie aluminium a amerykanie podgrzali jonosfere antenami haarp które mają w prawie wszystkich krajach na całym świuecie, nawet w Polsce i wywołali deszcz. Tak jak u nas w zeszłych latach wywoływali suszę, kto rządzi pogodą rządzi światem. Czy taka odpowiedź cie satysfakcjonuje czy jedziemy dalej?

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

antynwo zdajesz sobie sprawe wogole ile energi potrzebowaly by te anteny aby podgrzewac tak duzy obszar?znowu piszesz o tych swoich bajkach bez potwierdzenia jak by to byla wielce objawiona prawda ktora udalo ci sie poznac.przeciez to musialy by byc setki gigawatow mysl realnie i przestan wierzyc w bajki.

a propo soli nie da sie nie urzywac soli jest niemal w kazdym produkcie dziwne ze ty taki super detektyw o tym nie wiesz.patrz spozywasz ja codziennie a sklada sie z tak silnie trujacych pierwiastkow i nic ci nie jest dziwne.nadal polecam ci powiekszenie swojej wiedzy a spiski nie beda ci potrzebne.ja sam jestem nie wierzacy ale wiem o co chodzi papierzowi ty widocznie nie

Gość_anty b.
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

TO POWIEDZ o co chodzi papiezowi bom ciekaw i nie tylko ja, czekamy! czyzbys byl entuzjasta przyjmowania uchodzcow? a dużą masz chate? moze wezmiesz pod swoj dach chociaz 10? dobrze zaopiekuja ci sie dzieckiem.. no to wytłumacz mi po swojemu po co im te anteny i ten cały system haapr, bo chyba nie wątpisz w jego istnienie? to są oficjalne info

antyNwo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 61

aha te trujace nie pierwiastki jak to nazywasz tylko cząteczki to zaczną działać niektóre po latach, po drugie zrób sobie test włosa lub badanie żywej kropli krwi zdziwisz sie skąd w tobie tyle syfu

antyNwo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

antynwo nasz mistrzu wszelkich spiskow czasteczka soli sklada sie z dwoch pierwiastkow chloru i sodu polaczone razem (w formie soli kuchennej)nie sa szkodliwe w rozsadnej ilosci ale kazdy z nich osobno zabil by cie w bardzo krotkim czasie.na tym wlasnie polega chemia niemal kazdy atom podany w odpowiedniej formie moze byc zarowno trujacy i nieszkodliwy ale ty tego tego nie zrozumiesz.nasze organizmy sa organizmami chemicznymi i od tego czy zajdzie reakcja i jak bedzie przebiegac zalezy czy cos bedzie trujace czy nie tak bardzo ogolnie np jak cos nie bedzie wchlaniane przez organizm i nie bedzie metabolizowane przez niego zostanie wydalone wniezmienionej postaci

Gość_anty b.
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

jesteś za islamizacją? pytałem, oświeć o co chodzi papieżowi

antyNwo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

antynwo nie nie jestem za islamizacja nie rozumie jak mozna wpuszczac do swojego kraju tysiace ludzi o tak calkowicie odmiennej kulturze bez jakiej kolwiek kontroli kto wchodzi i po co.a jesli chodzi o papierza to chociaz raz w zyciu pomysl sam o co moglo mu chodzic.ja ci tu pisal nie bede bo ty mi nie odpisujesz na moje pytania.

Gość_anty b.
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

bo ty sam nie wiesz co napisales i nie masz zdania na ten temat a sie udzielasz :)

antyNwo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

antynwo masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? naisalem ci moje zdanie ta temat islamu a ty nadal swoje masz bardzo wybiorcza percecje widzisz tylko to co chcesz widziec szkoda gadac po prostu

Gość_anty b.
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 82

napisałeś że wiesz dlaczego papiez postępuje tak a nie inaczej, jak nie powiesz tutaj wszystkim to uznam że nie wiesz :)

antyNwo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 59

No ale dlaczego padało tylko na zwolenników wyjścia z UE?! antyNWO, zawodzisz mnie. Wytłumacz plizzzzzz

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 71

to u siebie zamawiają sobie ulewy i huragany żeby miec mniejsze poparcie w wyborach? oj ktoś naoglądał się archiwum X. Chłopie wyjdź na dwór zobacz jakie życie jest piękne mimo że przemija. w każdym kwiatku, liściu uśmiechu widać iskrę Boga. Każdy robaczek zasuwa i nie martwi się o jutro, a po co mamy się martwić i przejmować? Bądźmy życzliwi dla siebie, na ulicy w pracy w szkole a będzie łatwiej żyć.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Biuro Rachunkowe "Complex"
    Branża: Biura rachunkowe
    Dodaj firmę