Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

ŚDM - koszt 200 mln zł

Ilość postów: 76 | Odsłon: 4372 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
          • Odp.: ŚDM - koszt 200 mln zł

Wokalistą zespołu jest prowadzący Arkę Noego - katecheta. Wszyscy z zespołu należą do neokatechumeny, a tekstyo Bogu. antyNWO - szukaj dalej albo potwierdź, że Arka Noego to też satanistyczny zespół :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 69

Odp.: ŚDM - koszt 200 mln zł

jezeli jest ostra gitara to już satanizm? człowieku zastanów się co pisesz albo nie pisz nic

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Coś masz niepełne dane, bo ja przed chwilą przeczytałem że ŚDM będą kosztowały państwo i samorządy prawie 500 mln zł. Za chajs podatników baluj - a tak formalnie to cała ta impreza powinna zostać opłacona przez kościół, bo niby dlaczego świeckie państwo ma sponsorować imprezę religijną?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A ja Wam powiem że już mam swoje lata i ze łzami w oczach oglądam transmisje. To jest niesamowite że tylu młodych ludzi z różnych krajów i różnych języków spotyka się w imię wiary i nadziei na lepsze jutro szczególnie rozważając to co dzisiaj dzieje się na świecie. To ludzie którzy mają wartości dla których drugi człowiek jest wartością a nie tylko ,,czymś" co można zrobić w konia i oskubać. I co też powiecie że to ciemnogród i pisowcy? Takie rzeczy nie mają ceny a poza tym biorąc w zestawienie to ile naszych pieniędzy idzie delikatnie mówiąc w błoto to osobiście wolę żeby były przeznaczone na ŚDM takie jest moje zdanie:)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wreszcie mądry wpis gościu 18:38. Pozdrawiam.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

No tak, lepiej na ŚDM niż na głodne dzieci. Brawo za myślenie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Jakby ktoś nie wiedział to w naszym mieście nie było nawet stu pielgrzymów i na pewno nie byli z Brazylii :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/wiadomosci/ostrowiec-swietokrzyski/a/arkadiusz-bak-odpowiada-za-lacznosc-na-sdm-w-krakowie,10452878/ krewni i znajomi zarobią :) ZSL nadal w formie. Najbardziej mnie rozbawiło to: "Arkadiusz Bąk, przewodniczący Sejmiku Województwa Świętokrzyskiego, zawodowo pracuje jako pełnomocnik zarządu TELTECH w grupie Orange do spraw projektów i rozwoju , która jest partnerem technologicznym Światowych Dni Młodzieży. Arkadiusz Bąk nadzoruje projekt budowy sieci energetycznej i światłowodowej dla wielkiego zgromadzenia młodych ludzi z całego świata w Krakowie i okolicach." Na serio ktoś tego faceta bierze w jakichkolwiek innych kryteriach poza "spadochron z ZSL"? Zresztą, spójrzmy na klientów: http://www.tpteltech.pl/klienci.html i wszystko jasne :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

No, no gościu 23:46 tak Ci ten Arek Bąk podnosi ciśnienie? Boję się, że Twoje serce może na dłuższą metę tego nie wytrzymać.

Cóż, ludzie wielu talentów zawsze mają wrogów, ale na szczęście mają też wielu zwolenników, którzy im kibicują.

W/g ciebie to taki "innowierca" i trzeba go tępić?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Gościu z 23:15 wcale nie miałam głodnych dzieci na myśli bo takie sprawy w ogóle nie podlegają dyskusji i wiadomo że to zawsze jest priorytet ale wiem wiem dowalic trzeba :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A najlepsza scena,to powitanie pana papieża.Miał chłop wylizaną dłoń przez polskich polityków.Facet klęka przed facetem i jeszcze całuje go w łapę.Paranoja i średniowiecze razem wzięte.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

prawdopodobnie to antychryst, fałszywy prorok z przepowiedni Św.Faustyny. Czy jest tutaj jakis duchowny ktory by mi wyjasnil nawolywabie papieza do przyjmowabia islamistow??

antyNwo
              Zgłoś
              Odpowiedz

antyNwo zauważyłeś, że podczas przemówień papież układa dłoń w charakterystyczną "6"?

Gość_Agnieszka
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Skąd pewność, że św. Faustyna nie była wysłannicą Belzebuba i celowo nie wprowadzała zamętu przepowiedniami? antyNWO, przemyśl to!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

nie byłą napewno, to nie tyle przepowiednie co objawienia.. oni wtedy lewitowali, zapoznaj sie z tematem dopiero staraj sie osmieszac

antyNwo
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę