Wokalistą zespołu jest prowadzący Arkę Noego - katecheta. Wszyscy z zespołu należą do neokatechumeny, a teksty są o Bogu. antyNWO - szukaj dalej albo potwierdź, że Arka Noego to też satanistyczny zespół :)
jezeli jest ostra gitara to już satanizm? człowieku zastanów się co pisesz albo nie pisz nic
Coś masz niepełne dane, bo ja przed chwilą przeczytałem że ŚDM będą kosztowały państwo i samorządy prawie 500 mln zł. Za chajs podatników baluj - a tak formalnie to cała ta impreza powinna zostać opłacona przez kościół, bo niby dlaczego świeckie państwo ma sponsorować imprezę religijną?
A ja Wam powiem że już mam swoje lata i ze łzami w oczach oglądam transmisje. To jest niesamowite że tylu młodych ludzi z różnych krajów i różnych języków spotyka się w imię wiary i nadziei na lepsze jutro szczególnie rozważając to co dzisiaj dzieje się na świecie. To ludzie którzy mają wartości dla których drugi człowiek jest wartością a nie tylko ,,czymś" co można zrobić w konia i oskubać. I co też powiecie że to ciemnogród i pisowcy? Takie rzeczy nie mają ceny a poza tym biorąc w zestawienie to ile naszych pieniędzy idzie delikatnie mówiąc w błoto to osobiście wolę żeby były przeznaczone na ŚDM takie jest moje zdanie:)
No tak, lepiej na ŚDM niż na głodne dzieci. Brawo za myślenie.
Jakby ktoś nie wiedział to w naszym mieście nie było nawet stu pielgrzymów i na pewno nie byli z Brazylii :)
http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/wiadomosci/ostrowiec-swietokrzyski/a/arkadiusz-bak-odpowiada-za-lacznosc-na-sdm-w-krakowie,10452878/ krewni i znajomi zarobią :) ZSL nadal w formie. Najbardziej mnie rozbawiło to: "Arkadiusz Bąk, przewodniczący Sejmiku Województwa Świętokrzyskiego, zawodowo pracuje jako pełnomocnik zarządu TELTECH w grupie Orange do spraw projektów i rozwoju , która jest partnerem technologicznym Światowych Dni Młodzieży. Arkadiusz Bąk nadzoruje projekt budowy sieci energetycznej i światłowodowej dla wielkiego zgromadzenia młodych ludzi z całego świata w Krakowie i okolicach." Na serio ktoś tego faceta bierze w jakichkolwiek innych kryteriach poza "spadochron z ZSL"? Zresztą, spójrzmy na klientów: http://www.tpteltech.pl/klienci.html i wszystko jasne :)
No, no gościu 23:46 tak Ci ten Arek Bąk podnosi ciśnienie? Boję się, że Twoje serce może na dłuższą metę tego nie wytrzymać.
Cóż, ludzie wielu talentów zawsze mają wrogów, ale na szczęście mają też wielu zwolenników, którzy im kibicują.
W/g ciebie to taki "innowierca" i trzeba go tępić?
Gościu z 23:15 wcale nie miałam głodnych dzieci na myśli bo takie sprawy w ogóle nie podlegają dyskusji i wiadomo że to zawsze jest priorytet ale wiem wiem dowalic trzeba :)
A najlepsza scena,to powitanie pana papieża.Miał chłop wylizaną dłoń przez polskich polityków.Facet klęka przed facetem i jeszcze całuje go w łapę.Paranoja i średniowiecze razem wzięte.
antyNwo zauważyłeś, że podczas przemówień papież układa dłoń w charakterystyczną "6"?
Bo nie oglądał filmików na Youtube i nie wie że tak nie wolno. ;-)
nie tylko.. http://panjezusjedynadroga.pl/papiez-franciszek-jawny-szatanista-update/
Skąd pewność, że św. Faustyna nie była wysłannicą Belzebuba i celowo nie wprowadzała zamętu przepowiedniami? antyNWO, przemyśl to!