Jakież to wielkie problemy komunikacyjne w Ostrowcu z powodu ŚDM odczuwamy? Nie rozumiem w jaki sposób, osoby, które przyjechały tu bez samochodów wpływają na utrudnienia w komunikacji drogowej...
satanistyczna muzyka na sdm https://youtu.be/ZMlxDlfd3d4
Coś masz niepełne dane, bo ja przed chwilą przeczytałem że ŚDM będą kosztowały państwo i samorządy prawie 500 mln zł. Za chajs podatników baluj - a tak formalnie to cała ta impreza powinna zostać opłacona przez kościół, bo niby dlaczego świeckie państwo ma sponsorować imprezę religijną?
A ja Wam powiem że już mam swoje lata i ze łzami w oczach oglądam transmisje. To jest niesamowite że tylu młodych ludzi z różnych krajów i różnych języków spotyka się w imię wiary i nadziei na lepsze jutro szczególnie rozważając to co dzisiaj dzieje się na świecie. To ludzie którzy mają wartości dla których drugi człowiek jest wartością a nie tylko ,,czymś" co można zrobić w konia i oskubać. I co też powiecie że to ciemnogród i pisowcy? Takie rzeczy nie mają ceny a poza tym biorąc w zestawienie to ile naszych pieniędzy idzie delikatnie mówiąc w błoto to osobiście wolę żeby były przeznaczone na ŚDM takie jest moje zdanie:)
Obserwuję Jego "karierę" z wypiekami na policzkach ;)) Od wojaka do polityka. A teraz wypatrzyłem Go w nowej roli - "pełnomocnika zarządu". Nie architekci systemów, czy rozwiązań wdrażają takie rzeczy, a jednoosobowa orkiestra - Pan Bąk! :D Nie wiem kto jest głupszy - dziennikarze "Echa Dna" chcący wejść głębiej w pewną cześć ciała PSL, czy On - pozwalający na tego typu bzdury wypisywane o sobie w lokalnej gazetce.
Agnieszka?????????????????????????????????????????????????/:( Oraz antyitd - smutno na was patrzeć.Nie ma o czym pisać:(
nie tylko.. http://panjezusjedynadroga.pl/papiez-franciszek-jawny-szatanista-update/
Ja się jakiś czas temu próbowałem dowiedzieć, jaki był koszt organizacji 3-dniowych Dni Ostrowca, które w przeciwieństwie ŚDM nawet promocji miasta nie zapewniły. Nic.
Co najwyżej tania rozrywka, i promocja dla zasiedziałych działaczy i czynowników.
Jak się to pomnoży przez 100 (w Polsce jest pewnie z tyle miast wielkości Ostrowca) i przez liczbę lat (bo takie imprezy są organizowane corocznie) to w skali kraju wyjdzie kwota tak ogromna, że ŚDM to pikuś.
Ale co tam, antyklerykał ma klapki na oczach.
Dowody, synek, dowody.... Codziennie tworzysz tu jakieś z palca wyssane teorie poparte jakimiś lewymi i małowiarygodnymi stronami www. Przypomina mi to taka starą gazetkę "Skandale". O swoich odkryciach powiadom królową angielską. Może to doceni.
W prosty sposób 08:34. Uczestnicy ŚDM zostawią w sklepach, restauracjach, a te zapłacą podatek.
Nie zmuszaj go do myślenia. Jak czegoś nie ma na stronach spiskowych to antyNWO o tym nie wie..... Z resztą, to chyba osoba chora psychicznie - obejrzyj jego galerię i poczytaj wpisy. Szok, z jaką on lekkością wykazuje się brakiem elementarnej wiedzy i jakie kosmiczne teorie forsuje.
antyNwo - swego czasu interesowałem się satanizmem, diabłami i w pewnym momencie bardzo oddaliłem się od Boga i od Jezusa. Symbol jaki pokazuje Franciszek nie jest symbolem szatana. Palec kciuk powinien zostać umieszczony pod palcami środkowymi czyli pod serdecznym i środkowym. Tak ułożony palec ma za zadanie przedstawiać brodę szatana a najmniejszy i wskazujący rogi szatana. Przestań siać ferment zanim nie zorientujesz się w temacie. Na stronie którą podajesz poniżej masz własciwy znak szatana. La Vey założyciel kościoła satanistycznego, żeby było śmieszniej sam nie wierzy w szatana, a Ozzy Obourne z Black Sabath jest protestantem a swoją muzykę traktuje jak scenerię do horroru i robi kasę na młodych głupkach.
gosc 9:57 nie niszcz kolejnej teorii spiskowej antynwo bo mu sie swiat zawali skoro cos jest napisane na jego spiskowych stronach to musi byc prawda.nie wiem co komu zawinil papierz ze posadzaja go o szatanizm i inne wymyslone fanaberie.jesli chodzi o antynwo to on wszedzie widzi spisek dziwi mnie tylko ze jeszcze nie wykryl spisku wtych swoich spiskach
Mittal jest w Nowej Hucie mniej więcej 15 km od błoni. Nie był oficjalnego komunikatu o przestoju. Jeżeli był to podajb ... ten z tvn gwno prawda się nieliczy
bo ty sam nie wiesz co napisales i nie masz zdania na ten temat a sie udzielasz :)