Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Schronisko dla zwierząt

Ilość postów: 6 | Odsłon: 2482 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Schronisko dla zwierząt”.
  • Schronisko dla zwierząt

hej mam pytanie czy nie wiecie gdzie jest jakis osrodek w ostrowcu dla zwierzat ?? mam psa i niestety musze sie go pozbyc bo mam malutkie dziecko i sie go boi bo pies szczeka . czekam na odpowiedz

Gość_sylwia
    Zgłoś
    • Odp.: Schronisko dla zwierząt

Czy mozna kogos takiego jak ty ,nazwac czlowiekiem?

Gość_iksu
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Schronisko dla zwierząt

rozumiem że psa można sie pozbyć bo jest agresywny ,czy stwarza niebezpieczeństwo ,ale w takim wypadku zastanawia mnie fakt ,czy są psy które nie szczekają? biorąc psa wiadomo co to za zwierzę trzeba było zdecydować się na rybki -sama mam psa który strasznie dokucza wokół domu wymyśla takie rzeczy że czasem nie mam do niego nerwów ,ale gdy wracam z pracy i on cieszy się ,patrzy z miłością , merda to złość mi przechodzi i nie mogłabym tak po prostu się go pozbyć

Gość_anka
      Zgłoś
      • Odp.: Schronisko dla zwierząt

w Ostrowcu chyba nie ma..

Gość_marta
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

A jak urodzi się drugie dziecko, a to "stare" będzie hałasować to oddasz je do sierocińca? Dla psa schronisko to trauma i wilel psów nie wytrzymuje tego psychcznie i fizycznie. Pies jest zamknięty w boksie z towarzyszami niedoli, którzy nie zawsze są mili, psy się czasem zagryzają z powodu stresu i frustracji jakie powoduje takie więzienie. Nie mówiąc już o braku ruchu i jakiejkolwiek rozrywki. I nie we wszystkich schroniskach psy mają ciepłe budy, dobre warunki sanitarne, wystarczającą ilość jedzenia i opiekę weterynaryjną. Część z nich to po prostu psie obozy zagłady trzepiące kasę na "opiece" nad bezdomnymi psami. Gmina daje pieniądze za każdego wstawionego do schronu psa, a pies nic z tego nie ma, nawet miski żarcia. Jak pies tam trafi to już po nim...

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

a jak brałas psa to myslałaś ,że będzie miałczał , kwakał czy gęgał?Szok !!!jak mozna tak potraktować zwierzaka !!!!!

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 5 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę