Firma w Bodzechowie, pan Żurek Sylwester. Szybko, solidnie i ceny do przełknięcia. Firma nazywa się Combi S.C. Od zamówienia do montażu minęło 3 tygodnie. Sam montaż 2 dni.
No to montaż troche chyba za długi. Mi schodosystem zmontowal w 6 godzin
Nam schody drewniane wykonała firma Prudlik z Częstochowy. Wyglądają one genialnie - większość nieruchomości mamy w drewnie... Całość wygląda fajnie. Nie wyobrażam sobie, aby w tych wnętrzach były nudne schody...
Nam wykonal schodki pan Artur z firmy Schodo-art.
Wyszly pieknie choc bylo bardzo malo miejsca na ich
zmontowanie i kilka firm zrezygnowalo z tej uslugi.
Polecam, pelen profesjonalizm, w ciagu kilku dni znalam
cene i jak benda te schodki wygladac. Widac ze znaja sie
na rzeczy.
Moje ulubione schody - http://www.schodyprudlik.com.pl/galeria/projekt-4/ Porządne schody wykonane z drewna muszą trochę kosztować, ale raz kupione będą fajnym rozwiązaniem na wiele kolejnych lat.
Polecam firmę z lubuskiego www.kukorowski.pl . Bardzo dobry stosunek ceny do jakosci. fachowo i bezproblemowo.
bakos - oni działają na terenie całej Polski? Przyznam, że w moich okolicach nie widziałem takich projektów. Ile płaciłeś Prudlikowi za swoje schody? Drodzy są?
Godna polecenia - www.bkdhome.pl - ale też się ceni
polecam super eleganckie i nowoczesne schody u Pana z Antoniowa, można je zobaczyć na stronie www.fryziel.pl, my jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania