wczoraj juz to co csie działo jest nie do uwieżenia. matka z ojcem do 40lat bili sie na podwórku wyrywali to 3 miesieczne dziecko głowa mu tylko latala dwie pozostale dziewczynki 5 i 7 lat uciekly za dom i płakały. mieszkaja oni chyba z jego rodzicami chorymi ktozy sa zastraszani i sie boja odezwac bo ten facet tak sie awanturuje doszly mnie słuchy ze i te swoja matke popycha. wczoraj widzialam byla 2 godziy policja tam jak sie biły chyba ktos zadzwonił juz. ona pijana karmiła z piersi dziecko niewiem co bedzie dalej jak na podwórku sie bija i duszą to co sie dzieje w domu... az żal mi ttych dziewczynek czy moze macie jakis pomysł gdzie mozna to zglosic zeby skonczylo sie to przeciez on po zabija tych dziecki. a matka ktora karmi dziecko 3 miesieczne po pijaku to przesada!!! pomóżmy tym dziecią;(
Policja powinna wiedzieć komu należy dalej to zgłosić,jeżeli zajdzie taka potrzeba dzwoń na polciję choćby co dzień!
Proszę podać adres rodziny z nagłośnionej sprawy lub swój numer kontaktowy!
boziuu ratujcie to malenstwo! ;-( !!
bozia akurat nie ma z tym nic wspólnego:((
TWOIM OBOWIĄZKIEM JEST ZGLOSZENIE TEJ SPRAWY NA POLICJĘ !!!!!! JAK BĘDZIESZ SIĘ CZUŁA GDY DZIECIĄ COŚ SIĘ STANIE !!! Wystarczy iść na POLICJĘ powiedzieć że taka jest sytuacja a oni muszą to sprawdzić .
dzieciĄ ? prosze was :)
RENATA WEŹ SIĘ OGARNIJ I ZAMIAST PISAC NA FORUM ZGŁOŚ NA POLICJĘ. jAK DOM BĘDZIE SIE PALIŁ TOTEŻ NAPISZESZ NA FORUM?
Masz obowiązek zgłoszenia takiego faktu na Policje lub Straż Miejską. Po co o tym piszesz na forum. Zrób to i zadzwoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wolno sie wtrącac . Przeciez wasz "Bóg" każe i nagradza, reguluje .
Ale autor napisał, że policja była, tak?
Ciekawe, czy to coś pomogło.
,Mnie to też denerwuje jak ktoś takie żale wylewa na forum
Dzwon na policję bo sam będziesz odpowiedzialny za krzywde tych dzieci