Adminie myślałam że to FORUM dla wszystkich jest,wychodzi na to że tylko dla młodzieży.Prosty post i w temacie a tu co blokada chyba nie pojadę z Wami do Kołobrzegu .Pozdrawiam WSYSTKICH ,którzy się tyle opisali na darmo .
Ja jeżdżę bardzo często autem na trasie z Ostrowca do Kołobrzegu
wróciłam z sanatorium w Kołobrzegu 26 marca. Najlepiej pojechać pociągiem nocnym ( wagon sypialny ) relacji Kraków -Kołobrzeg. W Skarzysku 19.58 rano 9.22 jesteś w Kołobrzegu. cena biletu 150 zł
Dokladnie. Ten nocny intercity to jest najsensowniejszy srodek trasportu. Przesypiasz 80% trasy i wogole tej drogi nie odczuwasz. Pksem ja bym napewno nie wytrzymala tyle godzin siedziec w kuckach bo przeciez czlowiek musi wstac przejsc sie czy to do toalety czy wyprostwac kosci po prostu. Polecam wszystkim bo jechalam tak juz 3 razy
Ja jadę autem-pisz swojego maila jak chcesz się ze mną zabrać
gdyby była młodsza to by się tu was tabun ustawił chętnych no nie?
Dokładnie jak bym była po trzydziestce ale jestem po 50 więc tylko pociągiem lub PKS.Pozdrawiam.
Uwierz mi ze PKSem nie warto. Umeczysz sue bardzo a i kierowcy nie chca sie zatrzymywac jak ktos barzo potzrebuje do toalety bo oczywiscie toalet na takiej trasie to nie daja bo niby po co. Po co sobie koszty dodatkowe robic. Niech robia pod siebie heheh. A swoja droga po drodze mijalismy tyle stacji benzyniwych, na ktorych byly toalety a kierowca na prosbe pasazerow zeby sie na pare minut zatrzymal to milczal i udawal ze nie slyszy. Taka sytacja miala miejsce juz pare razy wiec odradzam wszytskim jazda autobusem na tak dlugiej trasie.
Podam telefon 605857794
No i co fany post tylko ludzie deklaracje dla tych po18.P)))))))))))))
Dziękuję za doradzctwo a najbardziej temu z 11 04 2013 z 21;26,