Pytam użytkowników tego telefonu jakie są wasze opinie o nim bo pan w salonie bardzo go zachwalał i mówił że łączy się non stop z internetem- czy to prawda?
Za Wasze opinie o nim będe wdzięczny
Telefonik to absolutna rewelka. To łączenie można wyłączyć i korzystać tylko z WI-FI
Mam go od roku. Łączenie z pocztą faktycznie można wyłączyć. Generalnie telefon jest super, ale nie pozbawiony wad.
Dla mnie największa z nich to fakt, że przy niepełnej baterii po wyłączeniu i włączeniu go ponownie bateria przez jakiś czas jest totalnie rozładowana i trzeba kilku godzin żeby doszła do poprzedniego poziomu sprzed wyłączenia telefonu.
lipa traszna, nie oplaca sie brac telefonow z systemem innym niz android, bada to niestety porazka.
Proponuję poczytać opinie o tym telefonie na telepolis. Zdziwicie sie ile nokii i SE wyprzedził w punktacji użytkowników.
a ja proponuje sobie poczytac troche o systemach operacyjnych telefonow, warto wybierac jedynie miedzy androidem a ios od apple tyle, ze iphony swoje kosztuje i za sporo nizsza cene mozna miec np sporo lepszego galaxy s2.
Galaxy SII w abonamencie 69 zł na 36 m-cy kosztuje 1249 zł podczas gdy Wave - 1zł. Jak coś proponujesz to z rozsądkiem proszę, bo jak widać nie jest to ten sam przedział cenowy :)