Poszukuje kobiety od 25 do ;) do stałego związku,ktora będzie gotowa wyjechać za granice by żyć ze mną ...naturalnie musimy sie poznać bliżej ;) ....są takie ?
30 latek a jak dzidziuś się zachowuje:) żeby Twoje pytanie było całkiem poprawne powinieneś się jeszcze przedstawić
I podać numer pesel :)nie interesuje cię mój wątek to przeskocz na następny !
pesel peselem, ale stan konta bankowego czy pin do karty to by bylo cos :) hehheehe i uwazaj, nie podales górnej granicy wieku a moja 90- letnia samotna sasiadka moglaby byc zainteresowana:)
Oj kurcze ludzie ale jesteście? Po co piszecie takie posty jak was to nie interesuje to dajcie sobie spokuj. A Ty założyciel wątku zacznij lepiej szukać w innym miejscu - wyjdź do ludzi, o ile naprawdę szukasz. Pozdrawiam i życzę powodzenia
A i jeszcze jedno nie wszystkie laski interesuje stan konta ;)
w dzisiejszych czasach niepewności lepiej żeby konto było na plusie
No jasne kryzys kryzys! A na randki będziemy chodzic z wyciągami bankowymi ?!
kurcze widac ze żle sie dzieje bo nawet żarty sa niemile widziane :) jak ma byc dobrze skoro wszyscy tacy smiertelnie powazni - zycia nie mozna brac zbyt powaznie bo i tak nikt nie wyjdzie z niego zywy:) w poszukiwaniu kobiety zycze powodzenia chetnie sama bym sie zainteresowala ale watpie zeby ktos na sie zainteresowal :) heheheh
No tak, narodzi się nasza nowa, Polska tradycja ;)
Kobiety, kobiety ... Jednego obrońcę już mam ,,, co do górnej granicy to 34 Max ...mężczyźni o kasie nie rozmawiają ....więc pomine ta kwestie ,,,któraś z kobiet chętna na bliższa pigadwedke ...Jeśli tak ,, to podam maila ,,,dobranoc !
Lola 27 ...moze bede miał szczęście - szczęściu trzeba pomagać ...na portalach dla samotnych już bywalem ...obecnie szukam kogoś ta droga ...pozdrawiam samotne kobietki !
Poniekąd każdy sposób dobry ;) a jakiej konkretnie kobiety szukasz podajesz tylko granicę wieku i dlaczego wyjeżdzasz
Jenny ja jyz od paru lat jestem za granica ... A kobieta której szukam powinna być miła,czuła Troskliwa , być czasem o mnie zazdrosna i gotowa zamieszkać ze mną poza terenem PL ,,,to tyle na początek
Lubisz zazdrosne dziewczyny ? To chyba przystojny jesteś