weszłam zobaczyć ilu jest niezaradnych ludzi, żeby szukać się przez neta:)żeby się zainteresował???kto???Mną nie musi się nikt interesować oprócz męża którego poznałam w rzeczywistym świecie i nie okazał się ani madonną, ani starszym panem:)autor jak pisze ma ponoć 29 lat i nie wierzę że przez cały dotychczasowy żywot nie spotkał ani jednej wartościowej kobiety. No sama powiedz: chodził do szkoły, może teraz pracuje, pewnie gdzieś wychodzi, mieszka może na jakimś osiedlu, ma znajomych, a oni mają znajomych, więc nie żyje na pustkowiu, ma kontakt z ludźmi. Jak nie znalazł w realu to jaka szansa że znajdzie w sieci??? madonna sexy??? kwestia gustu.
a ja mam 49 lat i jestem seksi, bo młode chłopaki za mną sie oglądają jak ubiorę mini - i co? I znam kilka moich koleżanek które dobiegają 50-tki i też są seksi , ale faceta 50-cio letniego seksownego to w telewizji tylko widziałam, no i mój mąż ,łysy i z brzuszkiem ,ale dla mnie seksi zawsze
Nigdzie nie napisał, że nie miał do tej pory kobiety :) Przecież nie wszystkie związki kończą się ślubami, tym bardziej w dzisiejszych czasach i to, że w wieku 29 lat jest samotny a nie jest po rozwodzie, nie znaczy, że do tej pory nikogo nie miał - tak myślę, mogę się mylić.
hej:)
a jakis kontakt do ciebie?
niekoniecznie tutaj
Nie sadziłem,ze po zalozeniu tego watku natrafie na tyle ataków ze strony forumowiczów......ale nie interesuje mnie to zbytnio. Piszcie dziewczyny,najlepiej podajcie nr gg a ja chetnie odpisze...pozdrawiam ten zaszczuty przez niektorych forumowiczów "29"latek...dla zainteresowanych mialem kilka kobiet,po prostu nie poukladalo mi sie w zyciu.....co moeg zaoferowac to spokoj i stabilzacje zyciowa,,,,szczegoly moge omowiac z kobieta po uprzedniej rozmowie juz na privie:)pozdrawiam plec piekną